Εξουδετερώθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στη Γλυφάδα


Πραγματοποιήθηκε η απενεργοποίηση της βόμβας του Β` Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στη Γλυφάδα

Ειδική επιχείρηση, από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην περιοχή του Ελληνικού προκειμένου να εξουδετερωθεί μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για αυτόν τον λόγο, κλειστή θα παραμείνει μέχρι και τις 11:30 η Λεωφόρος Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα.

Για λόγους ασφαλείας έχουν εκκενωθεί και τέσσερις πολυκατοικίες, στην οδό Ευρυάλης. Από τους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού είχε ζητηθεί από το βράδυ της Τετάρτης (25 Οκτωβρίου) να απομακρύνουν τα οχήματά τους, ενώ είχε επίσης ζητηθεί μέχρι και τις 9:00 η ώρα της Πέμπτης, που θα ξεκινούσαν οι διαδικασίες εξουδετέρωσης της βόμβας, να έχουν αποχωρήσει από τα σπίτια τους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η ολική διακοπή κυκλοφορίας ισχύει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα. Στην ίδια οδό ισχύει επίσης απαγόρευση στάθμευσης μέχρι τις 12:00 της 26ης Οκτωβρίου. Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων, των ΚΤΕΛ και του Τραμ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Αναλυτικά:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 9:30 έως 11:30, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21:00 έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11:30.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.