«Θέλουν την Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορα της περιοχής»-Δημ. Καζάκης


 

Ο κ.Δημήτρης Καζάκης επικεφαλής του ΕΠΑΜ, μιλά για την οικονομία με αφορμή τις κυβερνητικές θριαμβολογίες για την «επενδυτική βαθμίδα». Υπενθυμίζει ότι παραμονές της χρεοκοπίας μας είχαν κατατάξει στη βαθμίδα Α-3Α και ήρθε το …μνημόνιο.

Ο κ.Καζάκης χαρακτηρίζει ανοησίες όσα «διαφημίζουν» από την κυβέρνηση για την «κατάκτηση» της επενδυτικής βαθμίδας και «οίκους ανοχής» τους επενδυτικούς οίκους που δίνουν και αφαιρούν βαθμίδες από χώρες. Ανησυχεί ότι όλα αυτά θα προκαλέσουν νέα κερδοσκοπική επίθεση στην Ελλάδα.

Μας «διαβάζει» το ακριβώς λένε οι εκθέσεις με βάση τις οποίες «αναβαθμιστήκαμε». ‘Οσα δεν μας έχουν πει δηλαδή…

Ο κ.Καζάκης μιλά για την «πραγματική ζωή» και την πραγματική οικονομία. Αυτή που ζει ο καθημερινός πολίτης.

Πως εξηγεί με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί το εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών;

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Καζάκης λέει ότι «βρισκόμαστε σε φάση εθνικού ακρωτηριασμού και το μοναδικό που τους απασχολεί είναι πως θα μας το σερβίρουν». Ο κ.Καζάκης ανησυχεί για τουρκικό στρατιωτικό χτύπημα στην Κύπρο. Πιστεύει ότι οι συμφωνίες που αφορούν εθνικά μας θέματα έχουν ήδη «κλείσει» από τους Αμερικανούς. Συμφωνίες που είχαν ξεκινήσει από την εποχή των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώνει τώρα ο κ.Μητσοτάκης , όπως λέει.

Ο κ.Καζάκης λέει ότι οι «σύμμαχοι» μας αντιμετώπιζουν ως τον «καρπαζοεισπράκτορα» της περιοχής.

Αναφερόμενος στο θέμα της Μέσης Ανατολής ο κ.Καζάκης δεν κρύβει τις ανησυχίες του για τις επιπτώσεις που θα έχει στη χώρα μας. Υποστηρίζει ότι κάποιος νοσηρός εγκέφαλος θέλει να μας μετατρέψει την Ελλάδα σε πεδίο αντιπαράθεσης.

Η συνέντευξη του κ.Καζάκη έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν από τη χερσαία εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα.


Militaire News 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.