Σύγκρουση πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα - Αναφορές για αγνοούμενους


 


 

Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων κοντά στο γερμανικό νησί Χέλγκολαντ της Βόρειας Θάλασσας σημειώθηκε στις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την ανακοίνωση της κεντρικής διοίκησης για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων στη θάλασσα.

Τα πλοία Polesie και Verity συγκρούστηκαν σε απόσταση περίπου 12 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του Χέλγκολαντ, με αποτέλεσμα τη βύθιση του Verity. Ένας άνθρωπος διασώθηκε από τη θάλασσα και λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ άλλοι συνεχίζουν να αγνοούνται, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν σκάφος διάσωσης, σκάφη της αστυνομίας, αεροσκάφος με ειδικούς αισθητήρες και ένα ελικόπτερο.

Το πλοίο Polesie, με 22 επιβαίνοντες, δεν έχει βυθιστεί, σύμφωνα με τις αρχές. Το Verity έπλεε από τη Βρέμη προς την αγγλική πόλη Ίμινγκχαμ. Το Polesie έπλεε από το Αμβούργο προς την ισπανική Λα Κορούνια.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.