Αντιπροσωπεία Ελλήνων δικηγόρων, υπό τον Δ. Βερβεσό, παρέστη στη δίκη του Φρέντι Μπελέρη


Αντιπροσωπεία Ελλήνων δικηγόρων, υπό τον Δ. Βερβεσό, παρέστη στη δίκη του Φρέντι Μπελέρη

Στο δικαστήριο των Τιράνων, όπου συζητήθηκε η εκ νέου επανεξέταση της προφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, παρέστη σήμερα αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Δημήτρη Βερβεσό και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Ι.Π. Μεσολογγίου Χρήστο Παΐσιο. 

Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν ο Πάτρικ Χένρι, πρόεδρος των Ευρωπαίων Δικηγόρων Χωρίς Σύνορα, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου των Δικηγόρων Ευρώπης (CCBE) και πρ. πρόεδρος του ΔΣ Λιέγης και ο δικηγόρος Αθηνών Άρης Κατσαλίδας.

Η αντιπροσωπεία το μεσημέρι θα δώσει, στα Τίρανα, συνέντευξη Τύπου για το θέμα της προφυλάκισης του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.