Γιατί άλλαξε ο επικεφαλής των ΜΟΕ; Έως τώρα ήταν εκπρόσωπος αξιωματικός από το ΓΕΕΘΑ, τώρα θα αναλάβει έμπειρος υψηλόβαθμος διπλωμάτης.


 

 
Να μην είναι επικεφαλής του διαλόγου για τα ΜΟΕ (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) εκπρόσωπος αξιωματικός από το ΓΕΕΘΑ, αλλά έμπειρος υψηλόβαθμος διπλωμάτης, πρότεινε η ελληνική πλευρά κατά τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν στην Άγκυρα.

Το επισημαίνει -και σωστά- η Αλεξία Τασούλη, καθώς από τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τα ΜΟΕ, με αφορμή την ελληνοτουρκική κρίση του Μάρτη του 1987, την ευθύνη την είχε το Πεντάγωνο, σε συνεργασία βέβαια με την Βασιλίσσης Σοφίας.

Τι άλλαξε;

Θα καταλάβουμε ίσως πάνω παραπάνω όταν τις επόμενες ημέρες οριστεί ο επικεφαλής διπλωμάτης...

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.