Μπέος: «Πού πάτε ρε άνθρωποι; Γυρίστε στα σπίτια σας, θα πλημμυρίσει όλος ο Βόλος»Μπέος: «Πού πάτε ρε άνθρωποι; Γυρίστε στα σπίτια σας, θα πλημμυρίσει όλος ο Βόλος»


Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στη Μαγνησία, καθώς οι δρόμοι στο νομό και ιδιαίτερα στο κέντρο του Βόλου θυμίζουν ποτάμια, δημιουργώντας καταστάσεις απόγνωσης στους οδηγούς αλλά και στους διερχόμενους πολίτες.

Εξοργισμένος ήταν και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με την όλη κατάσταση, βλέποντας πολλούς οδηγούς με τα οχήματα τους να έχουν αποκλειστεί στον οδικό άξονα, αγνοώντας τις οδηγίες της Δημοτικής Αρχής μια μέρα νωρίτερα, να μην κυκλοφορούν στους δρόμους αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε από το δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει σε όσους οδηγούς συνάντησε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» έλεγε χαρακτηριστικά  ο Αχιλλέας Μπέος, που συνέχισε να φωνάζει στους ίδιους οξείς τόνους, ευρισκόμενος στον δρόμο: «Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» φώναζε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.