Καθίζηση δρόμου στο Μοσχάτο - Εγκλωβίστηκαν οχήματα


 




Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την Αττική χθες Τετάρτη (06/09) ιδιαίτερα στα νότια προάστια.

Στο Μοσχάτο σε πολλούς δρόμους το οδόστρωμα έχει διαλυθεί και είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων. Μάλιστα, ένα λεωφορείο έπεσε μέσα σε λακούβα και ακινητοποιήθηκε.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε χαντάκι στην οδό Πύργου καθώς ο οδηγός δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της ζημιάς στο δρόμο.


Σύμφωνα με την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη οδό Πύργου από την Πειραιώς έως την οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.