Η βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο , πλημμύρισε και τα ελικόπτερα μετακινήθηκαν σε άλλο μέρος


 


 Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού βρέθηκαν βυθισμένα στο νερό στη βάση του Στεφανοβικείου στον Βόλο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ελικόπτερα μετακινήθηκαν σε άλλο σημείο της βάσης έτσι ώστε να προστατευτούν από τα νερά που πλημμύρισαν τη βάση.

    Σε ετοιμότητα βρίσκεται η βάση έτσι ώστε αν ανέβει η στάθμη του νερού στη λίμνη Κάρλα που βρίσκεται δίπλα στη βάση να μετασταθμεύσουν τα ελικόπτερα.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα για την αεροπορική βάση Λάρισας και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
Σκληρές κριτικές στα social media

Πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που στηλιτεύουν την κατάσταση στη βάση του Στεφανοβικείου και σχολιάζουν ότι αντί τα ελικόπτερα να «πνίγονται» θα έπρεπε να βοηθούν στις επιχειρήσεις στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές. Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.