Τρεις ώρες ξεχασμενο μέσα στο σχολικό το 9χρονο ΑΜΕΑ που πάσχει από αλαλία



Τρεις ώρες ξεχασμενο μέσα στο σχολικό το 9χρονο ΑΜΕΑ που πάσχει από αλαλία  

Tο 9χρονο παιδί συμφωνα με την   ΕΛ.ΑΣ, την 12η Σεπτεμβρίου. «Η  23χρονη συνοδός και ο 42χρονος οδηγός λεωφορείου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες  παρέλαβαν τον ανήλικο ο οποίος πάσχει από αυτισμό και αλαλία, από την οικία της 41χρονης μητέρας του στη Σταυρούπολη και τον μετέφεραν στο ανωτέρω ΚΔΑΠ για απασχόληση» αναφέρεται.

«Κατά την αποβίβαση των ανηλίκων από το όχημα περί ώρα 16:40΄, άφησαν τον ανήλικο παθόντα, που είχαν υπό την προστασία τους, αβοήθητο εντός του λεωφορείου μέχρι ώρα 19:40΄ της 12ης Σεπτεμβρίου που επιβίβασαν τα λοιπά παιδιά για την επιστροφή στις οικίες τους.
 Ο ανήλικος παραδόθηκε από την έτερη συνοδό του ΚΔΑΠ στον παππού του παιδιού και είναι καλά στην υγεία του». 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.