Ραφήνα: «Είμαστε εγκλωβισμένοι 850 άτομα, με μωρά παιδιά»Ραφήνα: «Είμαστε εγκλωβισμένοι 850 άτομα, με μωρά παιδιά»

Ακόμα παραμένει έξω από το λιμάνι της Ραφήνας με 734 επιβάτες το «Fast Ferries Andros». Απο το πρωι τις 7:30 το πρωί του Σαββάτου

Το «Fast Ferries Andros», που ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει το δρομολόγιο Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος, έχει ένα σκίσιμο στη λαμαρίνα ψηλά στη δεξιά του πλευρά αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τρεις φορές έγινε επακούμβηση με το πλοίο «Αικατερίνη Π», όσο ήταν μπλεγμένες οι καδένες των δύο αγκυρών.

Το «Αικατερίνη Π» με μία άγκυρα, κατέπλευσε με ασφάλεια στο Λαύριο μεταφέροντας 391 επιβάτες. Όσοι δεν έχουν Ι.Χ. μεταφέρονται με λεωφορεία της ακτοπλοϊκής εταιρίας στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στο σημείο όπου πνέουν άνεμοι έντασης 6 μποφόρ, έχουν καταπλεύσει  τρία ρυμουλκά για να βοηθήσουν το πλοίο να δέσει στο λιμάνι. Παράλληλα, θα επιχειρηθεί η ανέλκυση της άγκυρας του «Fast Ferries Andros» που είχε μπλεχτεί μαζί με την άγκυρα του «Aικατερίνη Π» και του «Super ferry».

Το τρίτο εμπλεκόμενο στο ατύχημα πλοίο, το «Super ferry», απέπλευσε κανονικά για το δρομολόγιό του με 551 επιβάτες για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.