Με τα «ανενεργά» ελικόπτερα πέταγε ο ΥΕΘΑ μέχρι το 2019


 

 




Τα  Ε/Π (UH-1H) που φαίνονται στις φωτογραφίες και στα βίντεο να «πνίγονται» στο Στεφανοβίκειο είναι κατά το ΓΕΣ -το οποίο σίγουρα θα ρώτησε το ΓΕΕΘΑ- «ανενεργά».

Θα επαναφέρουμε προς το ΓΕΣ το ερώτημα για το τι έχει γίνει με τις πλημμύρες στα υπόστεγα υποστήριξης και τι τύποι ελικόπτερων υπήρχαν εκεί. Θα υπενθυμίσουμε επίσης στο ΓΕΣ ότι μέχρι το 2019 ο τότε ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επέμενε πεισματικά να πετάει μόνο με τα «ανενεργά» ελικόπτερα! Ακόμη και πάνω από τη θάλασσα παρά τη σύσταση που υπήρχε να μην πετάνε αυτά τα ελικόπτερα στο Αιγαίο.

Με ένα από τα…ανενεργά πέταγε κάθε χρόνο και στα Ίμια όταν έριχνε στεφάνι .

Η φωτογραφία μπροστά σε ένα ανενεργό είναι από το Άγιο Όρος…

Τέλος για όσους από την κυβέρνηση έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν τη θέση 107 της Ελλάδας στη λίστα ελευθερίας του Τύπου και απειλούν δημοσιογράφους με την κατηγορία της…κατασκοπείας να μην ξεχάσουν να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη και για τους Νίκο Χαρδαλιά και Τάκη Θεοδωρικακο που έδειξαν φόρα παρτίδα απόρρητα και εμπιστευτικά στοιχεία από τις ΕΔ.

Αυτά προς το παρόν …

 Militaire News 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.