Παράνομη και καταχρηστική η απεργία στα ΜΜΜ – θα λειτουργήσουν οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ.. δειτε πως



Παράνομη και καταχρηστική η απεργία στα ΜΜΜ – θα λειτουργήσουν οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ.. δειτε πως

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι του Μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου αλλά και οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Παράνομη κρίθηκε και η απεργία (στάσεις εργασίας) στα τρόλεϊ τα οποία πλέον αύριο θα κινηθούν κανονικά.

ΣΤΑΣΥ: Έως τις 13:30 θα λειτουργήσουν την Πέμπτη οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό και το Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη κυκλοφορίας ως τις 13:30 αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, θα ακολουθήσει ενημέρωση και για τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς – Κηφισιά».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.