Στους 15 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία – Ταυτοποιήθηκε η σορός του 42χρονου αγνοούμενου


 


 

Στον 42χρονο που αγνοούνταν μετά την παράσυρσή του από ορμητικά νερά στην Αγία Αικατερίνη στον Βόλο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα στον Παγασητικό Κόλπο.

Η σορός περισυνελλέγη από το Λιμενικό, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 42χρονου και τον αναγνώρισαν.

Οι νεκροί μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel είναι μέχρι στιγμής 15, ενώ οι αγνοούμενοι, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του υπουργείου Κλιματικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης είναι πλέον δύο.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, με βάρκες και ελικόπτερα.
Είχε παρασυρθεί μπροστά στα μάτια του γιου του

Ο 42χρονος είχε παρασυρθεί στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη το πρωί, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή και χάθηκε μπροστά από τα μάτια του 17χρονου γιου του, ο οποίος ευτυχώς κατάφερε να σωθεί. Ο άτυχος άνδρας ήταν ο πρώτος που δηλώθηκε αγνοούμενος μετά το ξέσπασμα της κακοκαιρίας Daniel.

    Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή των τελευταίων στιγμών του 42χρονου από τον γιο του.

Τελευταία στιγμή που είδα τον πατέρα μου ήταν κρεμασμένος στην πόρτα. Μόλις άκουσε από τη φωνή μου ότι είμαι καλά, μου είπε ‘δεν αντέχω άλλο’ και άφησε τα χέρια του. Ήμασταν μαζί στο αυτοκίνητο. Εγώ κατάφερα να βγω». «Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν αντέχει άλλο, δεν τον ξαναείδα. Τον πήρε ο χείμαρρος», πρόσθεσε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.