Η Ελλάδα θα εκπαιδεύσει Ουκρανούς πιλότους στα F-16! Τι συζήτησαν Μητστοτάκης -ΖελένσκιΗ Ελλάδα θα εκπαιδεύσει Ουκρανούς πιλότους στα F-16! Τι συζήτησαν Μητστοτάκης -Ζελένσκι

Τετ α τετ Μητσοτάκη-Ζελένσκι στο Μαξίμου!
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και δεν το κρύβει…

 Από την άλλη ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι μας γνωστοποίησε ότι η Ελλάδα θα εκπαιδεύσει πιλότους της χώρας του στα F-16. 

Το έθεσε ως αίτημα και όπως έχουμε διαπιστώσει μέχρι τώρα, κάθε αίτημα του είναι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη …διαταγή…

Δεν θα πάψουμε να επισημαίνουμε και να συγκρίνουμε τη σπουδή που δείχνει η ελληνική κυβέρνηση για ότι έχει να κάνει με την Ουκρανία με την στάση που τηρεί έναντι της Κύπρου… Η σύγκριση υπέρ της πρώτης προκαλεί ερωτήματα…

Ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι με τον πρόεδρο Ζελένσκι υπέγραψαν κοινή δήλωση για την ευρωατλαντική πορεία της Ουκρανίας, «είμαστε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες», είπε και υπογράμμισε: «Η αλληλεγγύη μας υπήρχε έμπρακτη εξ αρχής, θα συνεχιστεί».

Καταλήγοντας, είπε ότι η Ελλάδα θα είναι παρούσα στην ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, κυρίως στην Οδησσό και έκλεισε τις δηλώσεις του επικαλούμενος μία φράση του Καζαντζάκη: «Μην καταδέχεσαι να ρωτάς αν νικήσουμε ή αν νικηθούμε, πολέμα».

«Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία με την Ελλάδα», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, σημειώνοντας ότι «χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Ελλάδας για την εκπαίδευση των πιλότων των F16», καθώς επίσης ότι «χρειαζόμαστε βοήθεια για να είναι σταθερός ο διάδρομος για τα σιτηρά».

Ο κ. Ζελένσκι αναφέρθηκε και στην υπόσχεση Μητσοτάκη για την ανοικοδόμηση της Οδησσού.

Ο Ουκρανός πρόεδρος έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Ευχαριστώ την Ελλάδα, ζήτω η Ουκρανία».
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.