Απαγόρευση παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού σε όλη τη ΜασσαλίαΜετά την UEFA και η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία, τρεις ημέρες πριν από τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στον γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League, στο «Βελοντρόμ».

Μάλιστα τη συγκεκριμένη απόφαση εξέδωσε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας και εν συνεχεία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης.
«Η ατομική ή συλλογική μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε προσώπου που ισχυρίζεται ότι είναι ή συμπεριφέρεται ως οπαδός του Παναθηναϊκού, απαγορεύεται μεταξύ των γαλλικών οδικών δικτύων, σιδηροδρόμων, λιμανιών και σημείων συνόρων αεροδρομίου, αφενός, και της κοινότητας της Μασσαλίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά, στη σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.

«Υπάρχει πραγματικό και σοβαρό ρίσκο συγκρούσεων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Οι μετακινήσεις του Παναθηναϊκού συνήθως αποτελούν πηγή διατάραξης της δημόσιας τάξης, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς ορισμένων φιλάθλων αυτής της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές υπάρχουν και από ορισμένους φιλάθλους της Μαρσέιγ, που συχνά γίνονται βίαιοι,» καταλήγει το γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.