Κλειστά τα φαράγγια σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων



Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Κυριακή όλα τα φαράγγια της Περιφερειακής Ενότητας, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας από τη σεισμική δραστηριότητα το πρωί της Κυριακής στα νότια των Χανίων.

Ήδη το φαράγγι της Σαμαριάς παραμένει κλειστό από τις 11.00 το πρωί αμέσως μετά το ατύχημα που συνέβη εντός του φαραγγιού με τον τραυματισμό περιπατητή από πτώση βράχου.
Ιδιαιτέρως σοβαρά τραυματίστηκε ένα άτομο που έκανε πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς, την ώρα που σημειώθηκε ο σεισμός των 4,9 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.

Οι πληροφορίες του ekriti, αναφέρουν ότι λόγω της σεισμικής δόνησης η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο νομό Χανίων, αποκολλήθηκαν βράχοι οι οποίοι έπεσαν πάνω στον άνδρα με συνέπεια να τον τραυματίσουν.

Ο τραυματίας δυστυχώς ακρωτηριάστηκε στο πόδι.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.