Δωρεάν 50.000 τόνους σιτάρι δίνει η Ρωσία στις αφρικανικές χώρες που λιμοκτονεί ο πληθυσμός τους!Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ανακοίνωσε η Ρωσία θα παραδώσει  50.000 τόνους σιτάρι στις αφρικανικές χώρες των οποίων ο πληθυσμός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καθώς οι δυτικοί δεν τους δίνουν τρόφιμα λόγω οικονομικής αδυναμίας τους. 

Πρόκειται για τις: Μπουρκίνα Φάσο, η Ζιμπάμπουε, το Μάλι, η Σομαλία, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η Ερυθραία.
Μάλιστα, η Ρωσία θα καλύψει και τα έξοδα μεταφοράς του σιταριού.

Όροι; Κανένας όρος και υποχρέωση από μέρους των αφρικανικών χωρών.

Ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι «η Ρωσία αναμένει συγκομιδή ρεκόρ σε σιτηρά φέτος και θα τιμήσει τον κρίσιμο ρόλο της Μόσχας, στην παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια»

Και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να κερδίζουμε από την πείνα ανθρώπων που δεν έχουν να πληρώσουν το σιτάρι. Θα το δώσουμε δωρεάν»!

 Ο ίδιος δήλωσε ότι θα έδινε και δωρεάν λιπάσματα στις φτωχές χώρες, αλλά οι κυρώσεις της Δύσης απέτρεψαν τη Ρωσία από να το κάνει.

«Προκύπτει μια παράδοξη εικόνα. Από τη μια, οι δυτικές χώρες παρεμποδίζουν τις προμήθειες των δικών μας σιτηρών και λιπασμάτων (μέσω κυρώσεων), ενώ, από την άλλη, μας κατηγορούν υποκριτικά για τη σημερινή κατάσταση κρίσης στην παγκόσμια αγορά τροφίμων», δήλωσε ο Πούτιν.

Η Αφρική βρίσκεται πλέον στον δρόμο της αποδυτικοποίησης της πολιτικής της και ειδικότερα κατά των πρώην αποικιοκρατών που ακόμα εκμεταλλεύονται σχεδόν δωρεάν τοςυ πλουτοπαραγωγικούς πόρους των χωρών.

Σημειώνουμε ότι ένας στους τρεις Γάλλους έχει ηλεκτρικό ρεύμα χάριν του ουρανίου του Νίγηρα, ενώ στον Νίγηρα το 80% των ανθρώπων δεν έχουν καθόλου ηλεκτρικό.

Φαίνεται ότι το κύμα ανεξάρτητης πολιτικής και απογαλακτισμού από το δυτικό κόσμο, γιγαντώνεται σε όλη την αφρικανική ήπειρο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο πρόεδρος της Ουγκάντα ​​Μουσεβένι ευγνωμονόντας τον Β.Πούτιν, είπε: 

“Μία πτυχή της νεοαποικιοκρατίας και της αποικιοκρατίας ήταν ότι η Αφρική περιοριζόταν στην παραγωγή μόνο πρώτων υλών, καλλιέργειες, όπως καφές και ορυκτά.

Μπορώ να σας δώσω ένα παράδειγμα: η παγκόσμια επιχείρηση για τον καφέ αξίζει 460 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι η αξία του.

Από αυτά τα 460 δισεκατομμύρια δολάρια, οι χώρες παραγωγής καφέ όλου του κόσμου μοιράζονται μόνο 25 δισεκατομμύρια δολάρια και η Αφρική μοιράζεται μόνο 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια από τα 460 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό το ζήτημα είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που εμποδίζει τις αφρικανικές οικονομίες να καθυστερούν. δεν μεγαλώνουν, γιατί όλη την αξία παίρνουν άλλοι άνθρωποι.

Η Γερμανία κερδίζει περισσότερα από τον καφέ από ολόκληρη την Αφρική.

Η Γερμανία κερδίζει 6,85 δισεκατομμύρια δολάρια από τον καφέ, ενώ η Αφρική κερδίζει μόνο 2,4 – 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο».

Καταγγελτικός για την Δύση ήταν και ο πρόεδρος της Ερυθραίας Isaias Afwerki: «Τυπώνουν χρήματα. Δεν κατασκευάζουν απολύτως τίποτα, τυπώνουν χρήματα. Αυτό ήταν ένα από τα όπλα τους παγκοσμίως – το νομισματικό σύστημα, κυρώσεις εδώ, κυρώσεις εκεί. Χρειαζόμαστε μια νέα οικονομική αρχιτεκτονική παγκοσμίως».

ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... Ο ''ΚΑΚΟΣ'' ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΚΑΛΟΥΣ'' ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.