Έρχεται «112» από την εφορία – Μήνυμα στο κινητό από την ΑΑΔΕ για τις οφειλέςΈνα «112» από την εφορία θα είναι το μήνυμα που θα λαμβάνουν οι φορολογούμενοι. Το μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών θα αφορά τις φορολογικές υποχρεώσεις και θα λειτουργεί από τον ερχόμενο μήνα από την ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πρόκειται για ενός είδους φορολογικό «112» που θα διατίθεται μέσω της νέας εφαρμογής για κινητά Android ή iOS. Μέσω της εφαρμογής, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα δεδομένα τους, να πληρώνουν τις οφειλές τους και να λαμβάνουν ενημερώσεις και προσωποποιημένες ειδοποιήσεις για επερχόμενες υποχρεώσεις τους.

Η νέα εφαρμογή θα λειτουργεί και ως φορολογικό ημερολόγιο, το οποίο θα είναι προσωποποιημένο για κάθε φορολογούμενο.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών θεωρούν ότι με τη νέα εφαρμογή θα αυξηθούν σημαντικά οι εμπρόθεσμες πληρωμές, δεδομένου ότι πολλοί φορολογούμενοι πληρώνουν με καθυστέρηση δύο ή τριών ημερών, όχι από σκοπιμότητα, αλλά λόγω αμέλειας.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.