Εξώσεις λόγω πλειστηριασμων τώρα - ΜΑΤ ,,, Πυροσβεστική ΕΚΑΒ στο σημείο



 Εξώσεις λόγω πλειστηριασμων τώρα  - ΜΑΤ ,,, Πυροσβεστική  ΕΚΑΒ στο σημείο

Σημερα με την δροσουλα του καλοκαιριου μετα τον καυσωνα διαρκειας άρχισαν οι πλειστηριασμοι των μπροστινων φαντς και πισω οι ιδιες οι τραπεζες που εμεις ανακεφαλαιοποιησαμε ,,,,και θελουν τωρα να τα ξαναρπαξουν ...άρχισαν λοιπον παντου στην ελλαδα μεχρι και στο γκρεμισμενο  Αρκαλοχωρι 

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΙ ΕΞΩΣΕΙΣ,,,με αρωγό την αστυνομια τα ματ και την πυροσβεστικη,,και προφανως και τα ΕΚΑΒ..ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥς ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΤΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑς 

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας, από το σπίτι που διαμένει, στην οδό Πολυλά στα Πατήσια της Αθήνας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ μαζί με 9 πυροσβέστες και τρία οχήματα. Ο στόχος είναι να μην επιτραπεί σε πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους να προσεγγίσουν στο σημείο.

Τηλεφωνική παρέμβαση για το θέμα έκανε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας ως απαράδεκτο το γεγονός του αποκλεισμού του σημείου από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν επιτρέπουν στο κλιμάκιο του ΚΚΕ και σε κόσμο που εκφράζει την αλληλεγγύη του να προσεγγίσει το σημείο.

Στο σημείο και ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλη του ΜέΡΑ25 και η Ενωτική πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών.

Προηγούμενη απόπειρα έξωσης από την αστυνομία και τον δικαστικό επιμελητή είχε αποτραπεί τον Ιανουάριο, χάρη σε κινητοποίηση, με αίτημα να κηρυχτεί άκυρος ο πλειστηριασμός.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς  φωτό: 902

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.