ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ , ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ!!










ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ  ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΤΟΝ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΟΥΣ!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΩΝ ΚΑΤΑΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ!!

 ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ 112 ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΦΩΤΙΕΣ!!!  

ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2021

 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΑΝΤΟΝΟΒ ΟΠΟΥ ΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΣΒΗΝΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!

 ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ....


 

 

 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ 20% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ!!50% ΚΑΙ.....

 2 ΣΤΟΥΣ 10 ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΟΙ 5 ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ  3 ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

ΑΛΛΑ ΤΟ  ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 20% ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙΑ , ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΙΘΜΟΙ....ΑΡΙΘΜΟΙ!!

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ Η ΕΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,,,ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!

 ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ , ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ , ΟΤΑΝ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΔΔΗΧ!!ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ!!

ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΦΩΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑΑΑ ΗΗ ΤΑΑΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ  , ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ (ΜΕ ""ΝΟΜΙΜΕΣ"" ΕΤΑΙΡΙΕΣ"")ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ""ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ""ΚΑΙ ΜΕ ""ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ""

ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!! 

ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ  ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 2 ΚΑΙ 3

2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή
κυριαρχία.
3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρ-
χoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται
όπως oρίζει τo Σύνταγμα.

 ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΥΣΙΕΣ ..ΟΙ ""ΠΡΟΘΥΜΟΙ"" ΑΠΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ(ΒΟΥΛΗ),ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ,  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ- ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..Η ""ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΗ ΦΡΟΥΡΑ ""ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 1990!

 ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΛΛΟΝ ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΠΑ ΠΛΑΝΕΣ , ΨΕΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ  Ο  ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ!!


  ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ,  ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ....ΛΕΓΟΝΤΑΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ XEZΩ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΟΣ ΣΑΣ ΔΕΙΛΟΙ ,,ΑΚΑΠΝΟΙ ΓΑΛΩΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗΣ..... Αν σώζεται ακόμα δυνατό το ελληνικό έθνος, το χρωστάμε στον αγράμματο λαό.......Φαίνεται πως είναι φυσικό στον άνθρωπο η λύπηση νάναι θεμελιωμένη πάνω στην υποταγή. Σαν αρχίσει και σηκώνει κεφάλι ο ευεργετημένος, γίνεται αντιπαθητικός....,,,,,Το πανεπιστήμιο στάθηκε ο μεγάλος οχτρός της εθνικής ψυχής. Αυτό χτύπησε κατακέφαλα καθετί που ήταν η γνήσια και ατόφια κληρονομιά του γένους. Γλώσσα, ήθη και έθιμα, μουσική, χορούς, βιοτεχνία, λαϊκές τέχνες, παραδόσεις και θρύλους. Γιατί όλα αυτά τα καταδίωξε το πανεπιστήμιο με φανατισμό, με σύστημα και με πάθος, που ποτές, κανένας καταχτητής δεν τόφτασε, απ’ όσους μας τσαλαπάτησαν μέσα στην αιώνια Ιστορία μας.


ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ....ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ!!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ  ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ,, ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ , ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΕΣΑΕΙ!!!!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.