Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα - Μήνυμα 112 στους κατοίκους



Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα - Μήνυμα 112 στους κατοίκους

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο βερνικιών και χρωμάτων ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Λόγω της καύσιμης ύλης ήρθε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα. 

Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Λίγο μετά τις 7 το πρωί η πυρκαγιά οριοθετήθηκε.

O εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανέφερε στην ΕΡΤ ότι το πύρινο μέτωπο έχει περιοριστεί σε μια πτέρυγα του εργοστασίου και αναμένεται πολύ σύντομα να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Ωστόσο όπως προαναφέρθηκε η πυρκαγία οριοθετήθηκε μετά τις 7 π.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα η κατάσβεσή της. Επίσης, είπε ότι δεν έχει επεκταθεί σε άλλα όμορα κτήρια. Ωστόσο, σημείωσε ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική γι’ αυτό και οι κάτοικοι στην περιοχή θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, προκειμένου να μην εμφανίσουν δυσχέρεια της αναπνευστικής τους λειτουργίας.

Ακόμη ανέφερε ότι υπάρχει ανάκληση της κυκλοφορίας στην περιοχή για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.
zougla.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.