Με ανοδική πορεία η τιμή του χρυσού!


 


 

Οι αναλυτές αποτιμούν τις εξελίξεις σχετικά με την ψήφιση της συμφωνίας για την οροφή του ομοσπονδιακού χρέους των ΗΠΑ από τη Γερουσία.

Με κέρδη έκλεισαν την Πέμπτη τα συμβόλαια του χρυσού, φτάνοντας ενδοσυνεδριακά πάνω από τα επίπεδα των 2.000 δολαρίων ανά ουγγιά.

Οι αναλυτές αποτιμούν τις εξελίξεις σχετικά με την ψήφιση της συμφωνίας για την οροφή του ομοσπονδιακού χρέους των ΗΠΑ από τη Γερουσία.

Ακόμα, αναμένουν τα στοιχεία για την αμερικανική αγορά εργασίας της χώρας κατά τον Μάιο που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή και τα οποία θα δώσουν ενδείξεις για το κατά πόσο η σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής της ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed) επηρεάζει τις προσλήψεις από τους Αμερικανούς εργοδότες.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα συμβόλαια του χρυσού κέρισαν 13,40 δολάρια ή 0,7% στα 1.995,50 δολάρια ανά ουγγιά. Πρόσκαιρα μέσα στην Πέμπτη, ξεπέρασαν τα 2.000 δολάρια για πρώτη φορά από τα μέσα του Μαΐου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.