Πυρπόλησαν κατάστημα επίπλων στον Άλιμο



Πυρπόλησαν  κατάστημα επίπλων στον Άλιμο 

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 47 στο ρεύμα προς Πειραιά, στον Άλιμο.

Τα διαμερίσματα γύρω από την έκθεση επίπλου εκκενώθηκαν, ενώ οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν στα μπαλκόνια τους.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ,,Mία μηχανή  καθώς περνά από το σημείο, ο ένας εκ των επιβαινόντων να αφήνει κάτι  στο συγκεκριμένο κατάστημα, και να φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή.

Οι ένοικοι των γύρω διαμερισμάτων ανέφεραν πως στις 4:20 άκουσαν έναν δυνατό ήχο, έσπασε η τζαμαρία και στην συνέχεια έναν δυνατό κρότο. Μέχρι να βγουν στα μπαλκόνια τους και να δουν τι συμβαίνει, είδαν την φωτιά στο κατάστημα.
 
Στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα και δύο κλιμακοφόρα. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τ.Α. Αλίμου.





Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.