Θα ξεπεράσει τους 500 Ο αριθμός των νεκρών!



Θα ξεπεράσει τους 500 Ο αριθμός των νεκρών!

Ειναι η μεγαλύτερη τραγωδία στη Μεσόγειο.
 Το ναυάγιο του αλιευτικού Αντριάνα έχει σοκάρει όλο τον πλανήτη και οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των νεκρών είναι εφιαλτικές.

Αν επιβεβαιωθούν οι μαρτυρίες που μιλούν για 700 -750 επιβαίνοντες στο μοιραίο πλοιάριο, τότε θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στα νερά της Μεσογείου.

Ο επικεφαλής της FRONTEX, Χανς Λέιτενς έκανε χθες λόγο για 600 άτομα στοιβαγμένα πάνω στο αλιευτικό, ενώ επιζώντες μιλούν για  700 άτομα μέσα στο σκάφος. η ιταλιδα ακτιβιστρια που εδινε και το στιγμα του πλοιο κανει αναφορα για πανω απο 750 ατομα Μεταξύ αυτών και εκατοντάδες γυναικόπαιδα.στα αμπάρια 

Σήμερα θα ξεκινήσουν από την Καλαμάτα τα μισθωμένα από τον δήμο λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους διασωθέντες στη δομή της Μαλακάσας.
 
 Τωρα για το πως βυθίστηκε ειναι πολυ απλο
 σε αυτες τις περιπτώσεις ισχύει ....Αν με πιασουν θα χαθω λεει ο καπετανιος.. το ξερει και το παιζει κορωνα γραμματα ....Τον επιασαν. Τοτε απλα λεει το γνωστο που λενε ολοι οι τετοιου ειδους παρανομοι,,ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟΥς ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥς ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟς ΤΟΥ,,

Ανάμεσά τους είναι και κάποιοι ανήλικοι που θα μεταφερθούν αρχικά στη Μαλακάσα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε δομές ανηλίκων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.