Φυτοφάρμακο και συνθήματα άλλαξε εκλογικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία



Φυτοφάρμακο και συνθήματα άλλαξε εκλογικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία

Παρατράγουδα σημειώθηκαν στο Μάστρο Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου…

Ενώ χθες ήταν όλα έτοιμα για την εκλογική διαδικασία ώστε να διεξαχθεί στο δημοτικό σχολείο του χωριού, εντούτοις λαμβάνει χώρα πλέον σε αίθουσα του νηπιαγωγείου.

Αυτό συνέβη καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστα άτομα προέβησαν σε εκτεταμένο βανδαλισμό ρίχνοντας φυτοφάρμακο στις αίθουσες και γράφοντας υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και της ΝΔ σε τοίχους του σχολείου.

Σήμερα το πρωί υπήρξε κινητοποίηση ώστε να καθαριστούν τοίχοι και χώροι ωστόσο η δυσφορία από το φυτοφάρμακο υποχρέωσε σε αλλαγή χώρου για την ψηφοφορία καθώς ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση.

ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ 
Πηγή: agrinionews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.