ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών δεν μπορούν να δουν πού ψηφίζουν


Μια συγκλονιστική ανάρτηση μιας μητέρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εκλογική διαδικασία καθώς όπως καταγγέλλει ο γιος της δεν μπορεί να δει πού ψηφίζει γιατί είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή του ΥΠΕΣ έχει υποχρεωτικό πεδίο το όνομα του πατέρα και προαιρετικό το όνομα της μητέρας, όταν, όμως, δεν υπάρχει όνομα πατέρα τότε η εφαρμογή δεν λειτουργεί και δεν δίνει τα στοιχεία για το πού ψηφίζει ο πολίτης, αλλά την απάντηση ότι «δεν υπάρχουν εγγραφές».

Ολόκληρη η ανάρτηση: 

Προσεξτε τωρα πως γινεται εξαλλος ενας πολιτης. Μπαινω να δω που ψηφιζει ο γιος μου. Ειμαστε μονογονεικη οικογενεια. Και βγαινει η φορμα για να τη συμπληρωσουμε. Στο ονομα πατρος απαιτει τουλαχιστον δυο χαρακτηρες. Στην περιπτωση μας ΔΕΝ υπαρχει ονομα πατρος. Στο δε πεδιο μητρος, γραφει το “καταπληκτικο” … “προαιρετικα”. Καλο;;; … 2023. Ενταξει… δεν το παιρνω προσωπικα ουτε προσβαλλομαι αλλά ενα rendez vous με τον υπουργο να του πω δυο πραγματακια περι σεβασμου και εξελιξης, το κανω ευχαριστως. Αφου λοιπον συμπληρωνω το δικο μου (προαιρετικο μεν😂, μοναδικο δε) ονομα γονεα μετα μου λεει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Αυτααα… Εσεις άλλα νεα; Το καταπληκτικο ειναι οτι ο γιος μου και η φιλη του μια εβδομαδα τωρα μελετουν ενδελεχως, για να αποφασισουν τι θα ψηφισουν. Ειρωνεια…


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.