Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία Καραϊβάζ!!




 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις πολύωρες απολογίες που έδωσαν, διάρκειας περίπου 6 ωρών ο καθένας. Νωρίτερα, σήμερα τα δύο αδέλφια με καταγωγή από τη Μάνη πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή για να καταθέσουν σχετικά με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι δύο κατηγορούμενοι σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης τους αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως δεν έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία του Γιώργου Καραιβάζ. Αμφισβητούν, δε, τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές Αρχές και κάνουν λόγο για «λογικά άλματα» βάση των οποίων οδηγήθηκαν σε σύλληψη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη (4/5) θα δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση η χήρα του δημοσιογράφου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.