Νέα επίθεση ανηλίκου στις ΗΠΑ σε σχολείο .




 

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει έναν μαθητή του γυμνασίου Mifflin στο Columbus του Οχάιο να μαχαιρώνει έναν συμμαθητή του.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο νεαρός με λευκό φούτερ περνάει δίπλα από έναν άλλο μαθητή με μαύρη κουκούλα. Ο μαθητής με τη μαύρη κουκούλα περίμενε στον τοίχο σε έναν κοινόχρηστο χώρο του.

Όταν ο μαθητής με τη λευκή κουκούλα πλησίασε τον μαθητή, ο έφηβος με τη μαύρη κουκούλα έβγαλε ένα μαχαίρι από το παντελόνι του και άρχισε να μαχαιρώνει τον συμμαθητή του.

Το θύμα προσπάθησε αμέσως να τρέξει για να αποφύγει τα χτυπήματα ωστόσο ο νεαρός δράστης τον κυνήγησε και τελικά του κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.

    ⚠️ WARNING

    Very disturbing video from a felonious assault that happened yesterday at Mifflin HS.

    It’s time @ColsCitySchools returns SRO’s and takes student, teacher, and staff safety serious.

    Our children should be concerned with math tests, not being stabbed in school. pic.twitter.com/k0a56PkMOD
    — Brian Steel (@EVPFOP9) April 30, 2023

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο κρατητήριο ανηλίκων της κομητείας Φράνκλιν.

Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της άγριας αυτής επίθεσης καθώς και το πώς κατάφερε να φέρει μαζί του μαχαίρι στο σχολείο ενώ η σχολική περιφέρεια έχει επενδύσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για να εγκαταστήσει 20 προηγμένα συστήματα ανίχνευσης όπλων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.