Οι Τούρκοι καταδίκασαν για κατασκοπεία Έλληνα Υπήκοο συριακής καταγωγής υπέρ της Ελλάδος!





Με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ της Ελλάδας οι Τούρκοι καταδίκασαν Έλληνα υπήκοο συριακής καταγωγής, σε ποινή φυλάκισης 12 ετών και έξι μηνών!

Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, που βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο στις τουρκικές φυλακές, ενώ από την πρώτη στιγμή αρνούνταν τις τουρκικές κατηγορίες.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο Αμπάρα εξαφανίστηκε και η Ελληνική Πρεσβεία δήλωσε την εξαφάνισή του στην Άγκυρα, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση.

Η ελληνική πλευρά προχώρησε σε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για απαγωγή Ευρωπαίου πολίτη στην Τουρκία.

O επιχειρηματίας ζούσε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, στα νότια προάστια της Αττικής, συνεργαζόταν με λατομείο στη Βόρεια Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια έκανε εισαγωγή χαλιών από την Τουρκία. Αυτός ήταν ο λόγος που είχε ταξιδέψει κιόλας στους γείτονες, για να επισκεφθεί έκθεση χαλιών και τον συνέλαβαν παρανόμως.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.