""Δεν διανοούμαι ότι κάποιος θα επιχειρούσε να με παρακολουθήσει"".Έμμεση μομφή Δένδια κατά Μητσοτάκη αι παρακολουθήσεων




 

«Έξω από τα δόντια» μίλησε σήμερα ο Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ούτε που μπορεί να το διανοηθεί πως κάποιος θα το σκεφτόταν να τον με παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, εν όψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής, ο υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο τομέα της Αθήνας, τόνισε: «Δεν έχω καμία ένδειξη ότι εμένα κάποιος με παρακολούθησε. Ούτε είναι δουλειά μου να διαψεύσω, ούτε να αποδεχθώ. Και είπα και κάτι ακόμα πιο βαρύ. Ότι, εάν κάποιος διανοήθηκε να προσπαθήσει να με παρακολουθήσει, αυτό είναι κακούργημα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε μια σειρά χωρών του πλανήτη, γιατί δε συνομιλώ μόνο εντός της χώρας».

Και ο Νίκος Δένδιας πρόσθεσε: «Δεν διανοούμαι ότι υπάρχει κάποιος, ο οποίος θα το σκεφτόταν. Δεν έχω κανένα στοιχείο που να μου επιτρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι κάποιος διανοήθηκε να επιχειρήσει να με παρακολουθήσει, για τον απλό λόγο ότι θα υπάρξουν 50 – 60 εισαγγελείς να τον διώκουν. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται».
«Μέγα σκάνδαλο η σύλληψη Μπελέρη»

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις τοπικές εκλογές στη Χιμάρα της Αλβανίας και τη φυλάκιση του ελληνικής καταγωγής υποψηφίου, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κατάφερε, τελικά, να επικρατήσει, παρά τη δίωξή του, ο Έλληνας ΥΠΕΞ υπογράμμισε ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να αντιδράσει με τον τρόπο που πρέπει.

«Υπάρχει μια σαφής τοποθέτηση, την οποία έχω κάνει. Λέω ότι, αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, υπογραμμίζω δύο φορές τη λέξη “αδιάσειστα”, τότε η συγκεκριμένη σύλληψη 48 ώρες πριν από τις εκλογές, συνιστά μέγα σκάνδαλο. Περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει, έχει παραπεμφθεί το θέμα στην ειδική εισαγγελία και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι να αντιδράσουμε με τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσουμε. (Ο Έντι Ράμα) έδινε την εικόνα ενός μετριοπαθούς ανθρώπου. Και αυτό δεν ήταν απλώς η εικόνα, ήταν η τοποθέτηση στο ζήτημα του χαρακτηρισμού των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών στο Ιόνιο. Επί Ράμα, αυτή η συζήτηση προχώρησε περισσότερο από κάθε άλλη πλευρά», είπε αρχικά ο Νίκος Δένδιας.

«Είναι προφανές ότι μέσα στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας (στην Ε.Ε.) τα δικαιώματα, όχι μόνο της ελληνικής μειονότητας, της ομογένειας, αλλά και γενικά τα θέματα δικαίου στη χώρα, είναι υπ’ αριθμόν ένα, και ότι η Αλβανία δεν πρόκειται να προχωρήσει ένα βήμα προς την Ε.Ε., αν αυτά δεν τα εγγυηθεί με τρόπο που είναι ευρωπαϊκά αποδεκτός. Άρα, οι οποιεσδήποτε γενναιότητες του τύπου θα επιβάλλουμε, θα κάνουμε, θα ράνουμε, έχουν ήδη ενταχτεί στο πλαίσιο διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε, και τα εκ του περισσού είναι απλά στοιχεία που λέγονται για την εσωτερική κατανάλωση», πρόσθεσε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.