Δείτε τι μας περιμένει... αφού πάλι δεν καταλάβαμε



Με στραβό αν κοιμηθείς, το πρωί θ' αλληθωρίσεις...
Η Δευτέρα ξημέρωσε αμήχανα και βουβά. Βουβαμάρα όπως και την προηγούμενη.
Ο κόσμος ψήφισε , (άραγε με τι κριτήρια); 
Εδω και 4 χρόνια μόνο ο ουρανός δεν έπεσε στο κεφάλι μας κι όμως επιβραβεύτηκε η αδιαφορία, ο τσαρλατανισμός, η λαμογιά.
Εγκλεισμός, καταπάτηση δικαιωμάτων εργαζομένων και απλών πολιτών, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, απίθανες αυξήσεις σε ενέργεια, τροφή, καύσιμα, με δικαιολογία τον πόλεμο της Ουκρανίας. Οι αυξήσεις όμως έγιναν πριν από αυτόν αλλά κανείς δεν το θυμάται...
150 και πλέον νέοι άνθρωποι χάθηκαν στα Τέμπη επειδή κάποιοι έκαναν ΄'δουλίτσες'' και γέμιζαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
Ας  δούμε τι μας περιμένει αφού αδιαφορήσαμε για όσα συνέβησαν...
ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ο θεμελιώδης νόμος επάνω στον οποίο βασίζεται η διαμόρφωση ολόκληρης της νομοθεσίας της Ελλάδας όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πολίτη, την οργάνωση και βασικούς κανόνες λειτουργίας του ελληνικού κράτους και των θεσμών.
ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. ΄
Οι βάσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια εδώ και 4 χρόνια έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμα κι ένας καθηγητής δύσκολα θα περνούσε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα περνούν ελάχιστοι έως κανείς! Μοιραία λοιπόν θα κλείσουν γιατί δε θα έχουν λόγο ύπαρξης. Πανεπιστήμιο χωρίς φοιτητές;
Τα παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν θα στραφούν στα ιδιωτικά!
Κάποιοι ήδη τρίβουν τα χέρια τους και υπολογίζουν τα κέρδη...

Ιδιωτική υγεία!
Αφού διέλυσαν το Ε.Σ.Υ. κι έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων πολιτών,όχι από τον ιό αλλά από την έλλειψη φαρμάκων σωστών (όχι γενοσήμων), ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. Ήδη τα τραπεζικά fund και ειδικά το cvc έχει στην κατοχή του τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας!

Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, (ότι έχει απομείνει) συμπεριλαμβανομένου του νερού, αφού χάρη στο σύνταγμα  τους σταμάτησε το ΣΤΕ...

Αυτά είναι μερικά από τα αυτά που μας περιμένουν όλους, μιας και πολλοί από άγνοια ψήφισαν αυτό που ξέρουν κι ας ντρέπονται να το ομολογήσουν....
Που να ψάχνεις να βρεις ποιος είναι καλός.... και  ψηφίζεις αυτόν που βρίζεις....
Την ίδια ώρα επιθυμούν διακαώς την αυτοδυναμία για να μην  έχουν εμπόδια στο ''έργο'' τους. Στην αρχή μιλούσαν για δεύτερες εκλογές και γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση που έφεραν τον κόσμο ήξεραν πως πολλοί θα προτιμήσουν να πάνε τη δεύτερη φορά.
Τώρα μιλούν για τρίτη φορά... πόσος εμπαιγμός και κοροϊδία ακόμα; 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.