Ελλάδα του νοικοκύρη:Πως δίνουν χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών,σφαίρες και εδώλια σε δημοσιογράφους,αρπάζουν κρατικά λεφτα αγύριστα και φιλέτα πολιτών μέσω τραπεζών!



ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η ανάμειξη στην πολιτική της οικογένειας Μητσοτάκη και πολλών άλλων ακόμα οικογενειών(Παπανδρέου-Καραμανλήδες κ.α.) είναι σκέτες μπίζνες και τα περί προσφοράς στην πατρίδα έχουν πάει περίπατο προ …δεκαετιών.

Χρήση κρατικών μέσων για να κερδίσουν τις εκλογές-σκαλοπάτι και διαβατήριο στις μπίζνες είναι πολλαπλώς ανήθικη και παράνομη.

Χάρη σε καταδικασμένους αμετάκλητα για εμπορία ναρκωτικών δεν τολμούσε ούτε ο Εσκομπάρ στην Κολομβία του.

Σφαίρες δολοφονικού αποτελέσματος “αγνώστων” σε δημοσιογράφους έχει προηγούμενο μόνο σε μπανανίες τρικοκοσμικού τύπου.

Βιομηχανία μηνύσεων απο κάθε κορυφαίο του κυβερνώντος κόμματος επειδή καταγγελλεται διαφθορά είναι χαρακτηριστικό ολοκληρωτικών νοοτροπιών και καθεστώτων.

ΣΗΜΕΡΑ που δημοσιεύεται το ρεπορτάζ αυτό,το κύριο πρωτοσέλιδο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ είναι αφιερωμένο στο χάλι της Ελλάδας στη διαφθορά και την παρουσιάζει τη χειρότερη στην Ευρώπη.
Σε αυτή την διεφθαρμένη χώρα η συζυγος του κεντρικού Τραπεζίτη με τον Αδωνη Γεωργιάδη και το Μαξίμου είχαν αναγάγει τον Κώστα Βαξεβάνη σε επαγγελματία συκοφάντη και τον καταδίωξαν στα δικαστήρια.

Τη μεγάλη δίκη την ΕΧΑΣΑΝ και ο Κώστας Βαξεβάνης έφυγε απο τα δικαστήρια αθώος.Ελλάδα:Πως δίνουν χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών,σφαίρες και εδώλια σε δημοσιογράφους,αρπάζουν κρατικά λεφτα αγύριστα και φιλέτα πολιτών μέσω τραπεζών.
Τωρα δικάζεται για μια ακόμα φορά με κορυφαίο αξιωματούχο- μηνυτή. Τον ηγέτη της δικαιοσύνης και πρώην υπουργό Αθανασίου και στο δικαστήριο ακούστηκε και καταγράφηκε το εξής από τον Κώστα Βαξεβάνη:

“…Μάρτυρας εξεταζόμενη αναγκάστηκε να αποδεχθεί ότι το δημοσίευμα του Documento δεν περιείχε κανένα ψευδές γεγονός και ότι πράγματι επί υπουργίας Αθανασίου παρατηρήθηκε αύξηση των χαρίτων που δόθηκαν, ενώ παράλληλα επισήμανε πως εξ’ όσων θυμάται ουδέποτε άλλη φορά χορηγήθηκε χάρη σε καταδικασθέντα για κακούργημα διακίνησης ναρκωτικών πολλώ δεν μάλλον ισοβίτη και ότι ο δημοσιογράφος είχε κάθε δικαίωμα να προβεί σε κριτική για αυτό το σπάνιο γεγονός.

Ο Κώστας Βαξεβάνης μήνυσε τη μάρτυρα για ψευδορκία αλλά και για συκοφαντική δυσφήμηση ενώ παράλληλα η μάρτυρας καταμηνύθηκε από τον Γ. Απατσίδη και από τον εκδότη του Documento για παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου καθώς και ο Χ. Αθανασίου για ηθική αυτουργία και χρήση προϊόντος υπηρεσιακού απορρήτου και προσωπικών δεδομένων.”

Αυτά έχουν τεράστια σημασία,όπως θα εξηγήσουμε με βάση μια  ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ για τη Δικαιοσύνη αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στις 13 Απριλίου 2023 για δίκη σκάνδαλο το 2022.

Το ρεπορτάζ του Κώστα Βαξεβάνη και όσα ακούστηκαν στη δίκη εμφανίζουν επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Δικαιοσύνης να διακινούνται προς πρώην υπουργό,χωρίς να έχει ακολουθηθεί νόμιμη διαδικασία αίτησης και απόφαση παραχώρησης.Ως το κράτος να είναι ιδιωτικό γραφείο πρώην και νυν Υπουργών,ανάλογα με τις “γνωριμίες” και τα “μέσα” καθενός.

Δεν είναι απομονωμένη περίπτωση.Απλώς δεν γράφουν τα άλλα ΜΜΕ για τα παθήματα κάποιου άλλου και αυτό είναι “κατόρθωμα” της πολιτικής εξουσίας και οδήγησε στην απομόνωση τα ΜΜΕ και εν τέλει στην απαξίωσή τους.

Δημοσιογράφος,ο οποίος γενικά στηρίζει με τα ρεπορτάζ του και το κανάλι του τη Νέα Δημοκρατία διαπίστωσε σε δίκη του με αντίδικο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (των δικαστηρίων)είχαν ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ το κρατικό τους γραφείο και είχαν τεθεί στην υπηρεσία του βουλευτή αν και ήταν σε ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.Αυτό μάλιστα το έκαναν για να βρεθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου ΙΔΙΩΤΙΚΑ για να βοηθήσουν,ενώπιον των δικαστών τους, ΣΤΗ ΔΙΚΗ στα δικαστήρια που υπηρετούν τον(πολύ πλούσιο) βουλευτή!!!

Το ζήσαμε.Το καταγγείλαμε και η καταγγελία έμεινε στο συρτάρι!!!

H Aντιπολίτευση με τον πιο επίσημο τρόπο παρουσίασε τον πρωθυπουργό ως καταχραστή δημόσιας περιουσίας που είναι στη διάθεσή του με τρόπο παράτυπο και καταχρηστικό.

Ο κ.Τσίπρας είπε ότι ουσιαστικά ο Πρωθυπουργός χρωστάει(και τυπικά)δια της Νέας Δημοκρατίας τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ(με 250 εκατομμύρια αρχικό κεφάλαιο)από τα γνωστά δανεικά,τα οποία προσπάθησαν το 2013 με ουσιαστικά ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ έγγραφα να καλύψουν και απέτυχαν.

Οι κ.κ.Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας αρκετές φορές στις ομιλίες τους αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός και το Κόμμα του βλέπουν το κράτος ως λάφυρο και έτσι συμπεριφέρονται και στα δανεικά και στη χρήση της δημόσιας περιουσίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε συγκεκριμένη καταγγελία για τα δάνεια της Κυβέρνησης- Νέας Δημοκρατίας αφενός και για τη χρήση του πανάκριβου κρατικού αεροσκάφους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ιδιωτικές του κομματικές προεκλογικές δραστηριότητες,οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την άσκηση των πρωθυπουργικών καθηκόντων του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία για την κατάχρηση(παράνομη κατά την νομική μας άποψη)της κρατικής περιουσίας και είναι τα εξής:

“O πρωθυπουργός φαίνεται πως από την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών που έκανε στο υπουργικό συμβούλιο στις 28 Μαρτίου, θέτοντας την πολιτική ζωή επί της ουσίας σε προεκλογική περίοδο (τυπικά η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην ΠτΔ στις 22/4), έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον επτά φορές το κρατικό αεροσκάφος προκειμένου να διεξάγει την πανελλαδική του προεκλογική εκστρατεία.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας Flight Aware, μετά τις 28 Μαρτίου, o Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επισκεφτεί:

1. 31/3/2023 Αλεξανδρούπολη (παρέστη σε εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης με ανάδοχο για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο)

2. 5/4/2023 Ιωάννινα (επισκέψεις σε έργα και παραγωγικές μονάδες της περιοχής – Ομιλία στο ξενοδοχείο Du Lac)

3. 10/4/2023 Θεσσαλονίκη (επίσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογίας Ανάπτυξης, περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης κ.α.)

4. 19/4/2023 Κέρκυρα (επισκέφθηκε χώρους πολιτισμού και τουριστικές υποδομές)

5. 22/4/2023 Χανιά (Περιοδεία σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο – ομιλία στο Παλιό Λιμάνι Χανίων)

6. 27/4/2023 Καβάλα (περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες ενόψει εκλογών)

7. 4/5/2023 Κεφαλονιά (επισκέφτηκε το Ληξούρι και το Αργοστόλι)

Η προκλητικότητα του Κυρ. Μητσοτάκη και του Μεγάρου Μαξίμου φτάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα εάν κανείς λάβει υπόψιν τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη από την περίοδο της αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας, που σήμερα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αποτελεί κτήμα του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός το πληρώνει. Κάθε ώρα πτήσης του κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει μόνον για τις επίσημες αποστολές της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Για κανέναν άλλο λόγο»

Ο Ελ Τύπος με ρεπορτάζ του κ.Μιχ.Μαρδά(5/5/23) παρουσίασε τη χρήση αυτού του κρατικού μέσου αεροπλάνου από όλους τους πρωθυπουργούς και δεν βρήκε ούτε ΕΝΑ(1) ταξίδι κομματικού χαρακτήρα στο εσωτερικό της χώρας από τον Αλ.Τσίπρα…

Η παρανομία λοιπόν δεδομένη.Το τεράστιο χρέος δεδομένο.

Τι κατάφερε ως πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να είναι κανείς…μεγαλόκαρδος και να τον συγχωρήσει λόγω της επιτυχίας του στο κοινό καλό;

Γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο κύριο άρθρο της στις 30 Απριλίου 2023:

“…η σημερινή κυβέρνηση ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ κατά 45 δισεκατομμύρια ευρώ και δαπάνησε πάνω απο 55 δισεκατομμύρια(τόσα όσα είχαμε γλιτώσει με το κούρεμα του 2012…)σε επιδοτήσεις άνευ-εν μέρει-κριτηρίων δικαιοσύνης και ανάπτυξης…η απερχόμενη κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι που να δείχνει διάθεση ειλικρίνειας.Πόση πειστικότητα έχουν υποσχέσεις περί θεσμών,διαφάνειας και κράτους δικαίου όταν υπάρχει στο δωμάτιο(σ.σ. τη χώρα εννοεί)ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ που λέγεται σκάνδαλο υποκλοπών και-ίσως το πιο μεγάλο…-η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του…”

Γιαυτή την κυβέρνηση γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ…

Τα δάνεια τα έχει η τράπεζα Πειραιώς.Στην οποία ανήκει και η ΙΝΤΡΟΥΜ ως μηχανισμός είσπραξης δανείων τυπικά.

Στην ουσία είναι μηχανισμός της Τράπεζας,μέσω του οποίου αφανίζονται περιουσίες δανειοληπτών αντί πινακίου φακής και δίνουν πρόσχημα στην Τράπεζα να φαίνεται ότι εκείνη δεν μετέχει.

Για να καταλάβει κανείς πόσο άσχετες είναι Τράπεζα και Ιντρουμ αρκεί να λάβει υπόψη του ότι η Ιντρουμ δημιουργήθηκε με απόσπαση τεράστιου αριθμού υπαλλήλων της Τράπεζας σε αυτή…

Προλαβαίνοντας προφανές ερώτημα απαντάμε:

Οοοοοχι!

Τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν τα πήρε η Ιντρουμ,ενώ θα έπρεπε να είναι απο τα πρώτα που θα έπαιρνε…

Οοοοχι…

Η τράπεζα αυτή δεν εισέπραξε έστω ένα ευρώ από τον κουμπάρο υπουργάρας αν και έχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση….

Προλαβαίνοντας κι άλλο προφανές ερώτημά σας απαντάμε:

Οοοοχι…

Ο κουμπάρος όχι μόνο δεν εμποδίζεται να κάνει μπίζνες,αλλά με άλλη εταιρεία του κάνει μπίζνες με την ΙΔΙΑ τράπεζα Πειραιώς.

Ας δείτε ένα μέτρο σύγκρισης της συμπεριφοράς της Τράπεζας στα κομματικά δάνεια,στον υπουργικό κουμπάρο και σε πολίτες:

Είναι η ίδια τράπεζα που άρπαξε τη βίλα στην Πάρο ενός επιχειρηματία.

Χρησιμοποιούμε το ρήμα “αρπαξε” με την μεταφορική,ουσιαστική του έννοια,αφού για δάνειο 200 χιλιάδες,οφειλή -κατά την Τράπεζα-550 χιλιάδων δέσμευσε εσαεί μέχρι απώλειας περιουσία με βίλα στην ακριβή περιοχή της Πάρου πραγματικής αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων.

Αν δεν είναι αρπαγή βγάζει κανείς τη βίλα σε πωλητήριο,εισπράττει πολύ πάνω απο την οφειλή στην Τράπεζα,ξεπληρώνει την Τράπεζα και συνεχίζει την δραστηριότητά του.Ετσι γίνεται στις δυτικού τύπου δημοκρατίες.Στους νοικοκυριαίους.Αυτούς που υποσχέθηκε ο Κυριάκος.

Η ιστορία για σύγκριση:

Η βίλα του πολίτη στην Πάρο έχει αξία πάνω απο 2 εκατομμύρια,ίσως και να  έχει αξία 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Και είναι στα χέρια πότε της τράπεζας,πότε της μπροστινής εταιρείας ΙΝΤΡΟΥΜ για δάνειο …κρατηθείτε…διακοσίων χιλιάδων ευρώ.Συνολική οφειλή,λένε,550.000 ευρώ.

Την πήραν οδηγώντας τον επιχειρηματία ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον Τειρεσία…

Για την παρανομία ο Τειρεσίας δικαιολογήθηκε εκ των υστέρων με …διόρθωση ότι έκανε απλώς…λάθος και τον έβαλε.

Το λάθος όμως σε κρίσιμο χρονικό σημείο ήταν πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μην μπορεί να βρει χρήματα ο επιχειρηματίας από άλλη πηγή και έτσι να του δεσμεύσουν-αρπάξουν τη βίλα και όποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

Ιδού ορισμένες λεπτομέρειες από την έρευνά μας:
Τον Ιούνιο του 2017 η Τράπεζα Πειραιώς κατήγγειλε μια ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ,την οποία ερευνούμε εδώ και καιρό για διαφαινόμενη όχι απλώς αθλιότητα,αλλά ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος του δικαιώματος στην περιουσία ενός πολίτη. Εκείνη την χρονική στιγμή για ποσό δανείου 200 χιλιάδες ευρώ
τα οικονομικά στοιχεία ήταν τα εξής:

1.- Εγγυήσεις 980.000 ευρώ
2.- Χρέος της  εταιρείας(“Ο.Ε.») – κατά την Τράπεζα- περίπου 550.000 ευρώ δηλαδή περίπου στο μισό της εγγύησης των 980.000.

Η Τράπεζα όμως δημοσίευσε παραποιημένα και ελαττωματικά τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας “Ο.Ε.» στα ΑΡΧΕΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ της « ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.» αποκλειστικά δικής της ευθύνης.Αποτέλεσμα στην πράξη:

Αδυναμία χρηματοδότησης από άλλες τράπεζες,άρα μπλοκάρισμα της περιουσίας και ανάμεσα σε αυτές τη βίλα της Πάρου αξίας στην αγορά άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Αρα για οφειλή-κατά την Τράπεζα 550.000 ευρώ δεσμεύεται η περιουσία πολλαπλάσιας αξίας με “λάθος” στον “Τειρεσία”και αδυναμία χρηματοδότησης λόγω του λάθους.

Όπως είναι τοις πάσιν γνωστό η εταιρεία «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.» έχει δημιουργηθεί από το ΚΡΑΤΟΣ μέσω των ΚΡΑΤΙΚΩΝ τραπεζών
προκειμένου να μπλοκάρονται οι κατ επάγγελμα μπαταχτσηδες και οι εταιρείες τους,να προστατεύονται οι φερέγγυοι,έστω και αν είχαν πρόσκαιρη εξαιτίας αντικειμενικων συνθηκών αδυναμία και φυσικά το Δημόσιο συμφέρον.

Η άνευ υπαιτιότητας των πολιτών,αλλά καθαρά απο υπαιτιότητα του ΚΡΑΤΟΥΣ οικονομική κρίση του 2010 και εντεύθεν είναι ακριβώς αυτές οι συνθήκες αντικειμενικής αδυναμίας.Από την έρευνά μας προκύπτει λοιπόν ότι τον Απρίλιο 2022 στα δεδομένα αρχείου ΥΠΟΘΗΚΩΝ και ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ και που αφορούν τον  προαναφερόμενο πολίτη
αναφέρεται μεν η προσημείωση της πανέμορφης ΒΙΛΑΣ  της Πάρου αξίας 580.000(!!!) αλλά,πέρα από την άσχετη και μικρότερη της αξίας τιμή αναφέρεται και με περιγραφή άσχετη και πάντως αναντίστοιχη με την περιγραφή της Δικαστικής απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών με την οποία έγινε η προσημείωσή !!!.
Μετά έντονη διαμαρτυρία του πολίτη ο « ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» δέχθηκε την ένστασή του και διόρθωσε τον Ιούλιο 2022 την επίμαχη-με αποκλειστικά  δική του ευθύνη-περιγραφή σύμφωνα με την Δικαστική απόφαση προσημείωσης και τα στοιχεία
του Υποθηκοφυλακείου Πάρου – συμβατά με την δικαστική απόφαση.

Η  παραποιημένη-κατά τη νομική μας άποψη παράνομη-περιγραφή ήταν ανηρτημένη συνεχώς επί 7,5 χρόνια ορατή σε κάθε ενδιαφερόμενο!!!

Το “λάθος” στον Τειρεσία είναι ομολογημένο στην πράξη λοιπόν και τούτο διότι διορθώθηκε μετά ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ και μόνο ΜΕΤΑ τις διαμαρτυρίες του πολίτη.

Αλλά από το χωρίς ευθύνη του πολίτη μπλοκάρισμα είχε ήδη συντελεσθεί η οικονομική του καταστροφή αντι να είναι,λόγω της εγγύησης με πολλαπλάσιας αξίας ακίνητη περιουσία καβαλάρης και χωρίς ευρώ οφειλής!

Ιδιαίτερης σημασίας είναι και το εξής:

Στο τέλος του 2019 ο πολίτης βρήκε αγοραστή της ήδη δεσμευμένης απο την προσημείωση υπέρ του δανείου βίλας στην πραγματική της αξία.

Η Τράπεζα και η μπροστινή της εταιρεία με διάφορους τρόπους καθυστέρησε και τορπίλλισε μέσω χρονοβόρας διαδικασίας επαλήθευσης κλπ στην ουσία την προσφορά για αγορά της βίλας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο υποψήφιος αγοραστής.

Ετσι είναι μπλοκαρισμένος ο πολίτης και η περιουσία του.

Θα υποθέσει κανείς ότι αυτά είναι ισχυρισμοί και όχι η πραγματικότητα.

Είναι απλή η απόδειξη αν είναι ισχυρισμοί ή πραγματικότητα και αν η τράπεζα μπλοκάρει την δίκαιη λύση για τον πολίτη προκειμένου να του αρπάξει περιουσία πολλαπλάσιας αξίας:

Βγάζουν τη βίλα σε αναγγελία πώλησης ελεύθερα.Αν το τίμημα πώλησης ξεπεράσει τις οφειλές προς την Τράπεζα (550.000 συν κάποιους τόκους) τότε πωλείται και φαίνεται καθαρά ότι η Τράπεζα υπηρετεί τον κοινωνικό σκοπό της άδειας λειτουργίας της,δηλαδή την παροχή ΒΟΗΘΕΙΑΣ προς τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.

Αν δεν τη βγάζει σε ελέυθερη αναγγελία πώλησης,αλλά σε στημένους πλειστηριασμούς  στο υποπολλαπλάσιο της πραγματικής αξίας της τότε δεν είναι φανεροί οι ληστρικοί σκοποί της;

Πως γίνεται να έχει αυτή τη συμπεριφορά σε οφειλέτες όπως τα προαναφερόμενα κόμματα και ο υπουργικός κουμπάρος και άλλοι και τόσο πιεστική και αντίθετη εκεί όπου τα δάνεια είναι μικρά σε σχέση με τις εγγυήσεις σε ακίνητα φιλέτα;

Μια απλή σύγκριση με τις αθλιότητες για τα δάνεια της νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και την μεταχείριση του πολίτη φτάνει για να αντιληφθεί κανείς το οργανωμένο έγκλημα.Τέτοιες περιπτώσεις πολιτών πάμπολλες.Αντίθετα μοναδικές εξαιρέσεις τα κομματικά δάνεια,τα δανεια των κουμπάρων και μερικών πολιτικών.

Κράτος οργανωμένο κατά τα δυτικά πρότυπα η μια σκέτη βαλκανικού τύπου Μαφία που θα ζήλευε και η Κολομβία του Εσκομπάρ;

Αυτή είναι λειτουργία Κράτους Δικαίου η κράτους μαφιόζου;

Χειρότερο είναι ότι αντί να ζητήσουν συγνώμη για τις αθλιότητες και τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται προσπαθούν να τα συγκαλύψουν.

Γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(30/4/23) για το ανοσιούργημα των υποκλοπών:

“…Πόση πειστικότητα έχουν οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης περί θεσμών,διαφάνειας και κράτους δικαίου όταν υπάρχει στο δωμάτιο ο ελέφαντας που λέγεται σκάνδαλο υποκλοπών και-ίσως το πιο μεγάλο…-η συγκάλυψή του;”
ntaskaspress.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.