Με εντολή Δένδια η πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία , προέβη σε διάβημα προς την αλβανική κυβέρνηση και συναντάται με τον Μπέλερη 


Σε πλήρη εξέλιξη είναι το διπλωματικό θρίλερ που ξέσπασε σήμερα (12.05.2023) μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας με επίκεντρο τη Χειμάρρα.

Πρωταγωνιστές είναι η κυβέρνηση της Αλβανίας και ο Έλληνας υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, με τις Αρχές της γείτονος χώρας να προχωρούν στη σύλληψη του και να τον κρατούν στο αστυνομικό τμήμα της Αυλώνας.
Μετά από την επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον Έντι Ράμα, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποιεί ότι στο Α.Τ. μεταβαίνει η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία:

«Κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αυλώνας προκειμένου να συναντήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο Χειμάρρας με το ΚΕΑΔ, Διονύση-Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος κρατείται εκεί.

Νωρίτερα, η Ελληνίδα Πρέσβυς είχε προβεί σε σχετικό διάβημα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας.

Επιπροσθέτως, η Πρέσβυς της Ελλάδας στην Αλβανία, ενημέρωσε για την υπόθεση της σύλληψης του Φρέντη Μπελέρη, τους Πρέσβεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. στην Αλβανία, κατά τη διάρκεια σημερινής συνάντησής τους».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.