Ολοσέλιδη καταχώρηση στους ΝΥΤ για το Turkaegean! Καμιά ως τώρα ενέργεια από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης Α.Γεωργιάδη!!


 


 Εδώ και 10 μήνες περιμένουμε από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη μετά την κατοχύρωση του Turkaegean ως brand name στην Τουρκία, τις απαραίτητες νομικές ενέργειες που υποσχέθηκε ότι δικαιούται η Ελλάδα να πράξει, αλλά οι New York Times φιλοξενούν ολοσέλιδη καταχώρηση για το Turkaegean.

Ο κ. Γεωργιάδης τον Ιούλιο του 2022, είχε δηλώσει ότι το Τουρκικό Αιγαίο [Turkaegean] είναι ένα εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, όπως είχε σημειώσει τότε επί 25 χρόνια η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο.

«Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω» είχε δηλώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης κι όπως φαίνεται από την ολοσέλιδη διαφήμιση του Turkaegean στους ΝΥΤ… τα “κατάφερε”.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.