Ρωσσικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν για αναγνώριση ηη την αναχαίτιση του άγνωστου αντικειμένου πάνω από την Αγία Πετρούπολη


 


 Σύμφωνα με το ρωσικό Baza, ΑΤΙΑ εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης και απογειώθηκαν εσπευσμένα ρωσικά μαχητικά για αναγνώριση ή αναχαίτιση.

Όπως αναφέρεται έχει αποκλειστεί μία περιοχή 200 τ. χλμ. από την ρωσική Αεροπορία.

Σύμφωνα με δεδομένα που συγκέντρωσε ο ιστότοπος FlightRadar24, στα αεροδρόμια από τα οποία αναχώρησαν επιστρέφουν σήμερα πτήσεις εσωτερικού της Ρωσίας με προορισμό την Αγία Πετρούπολη.

Τουλάχιστον πέντε πτήσεις που είχαν αναχωρήσει από τη Μόσχα για την Αγία Πετρούπολη έκαναν αναστροφή και επέστρεφαν στη Μόσχα περί τις 11:00 (τοπική ώρα· στις 10:00 ώρα Ελλάδας), αφού αρχικά έκαναν κύκλους, σύμφωνα με δεδομένα που έχουν αναρτηθεί στο ιστότοπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Baza, που το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς σημειώνει πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις αναφορές για το ΑΤΙΑ.

Γενικώς αναφέρεται ότι δόθηκε σήμα Kover το οποίο χρησιμοποιείται σε περίπτωση παράνομης υπερπτήσεως ή εμφάνισης UFO.

Πολλά ρωσικά ΜΜΕ θεωρούν ότι ότι το κλείσιμο του εναέριου χώρου συνδέεται με μια πιθανή μαζική επίθεση από drone.

Φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη πετρελαίου στο Tuapse της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με πληροφορίες μετά από επίθεση δύο αεροσκαφών αγνώστων στοιχείων. Ο κυβερνήτης του Μπέλγκοροντ Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ ανέφερε επίσης ότι στη διάρκεια της νύχτας βρέθηκαν συντρίμμια τριών UAV στην περιοχή του.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.