Τρίτη συνεχόμενη μέρα κερδών για τον χρυσό!!


 


 

Μικρά κέρδη κατέγραψε σήμερα ο χρυσός για τρίτη διαδοχική ημέρα στον απόηχο της τοποθέτησης του επικεφαλής της Fed Τζερόμ Πάουελ και την αντίδραση σε αυτές του δολαρίου και του ομολόγου.

Η υποχώρηση του δολαρίου κατέστησε το πολύτιμο μέταλλο φθηνότερο και κατά συνέπεια πιο ελκυστικό στους επενδυτές ενώ η άνοδος του ομολόγου τους ώθησε σε άλλες επιλογές για τις τοποθετήσεις των κεφαλαίων τους.

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο χρυσού παραδόσεως Απριλίου κέρδισε 0,3% ή 5,90 δολάρια και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στα 1.890,70 δολάρια που είναι η υψηλότερη τιμή από τις 2 Φεβρουαρίου.

Στα άλλα μέταλλα το ασήμι Μαρτίου κέρδισε 1,1% στα 22,42 δολάρια ανά ουγγιά ενώ ο χαλκός Μαρτίου υποχώρησε κατά 1,1% στα 4,0355 ανά λίβρα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.