Συγκλονίζει βίντεο με 7χρονη στον σεισμό στη Συρία: 17 ώρες προστάτευε τον αδελφό της στα συντρίμμια


 



Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τα συντρίμμια κτηρίου στη Συρία που κατέρρευσε από τον φονικό σεισμό κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Στο βίντεο βλέπουμε την προσπάθεια ενός 7χρονου κοριτσιού να προστατεύσει τον μικρό αδελφό της, ενώ είναι και οι δύο εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.

Μάλιστα, το θαρραλέο κοριτσάκι κρατούσε με το χέρι της το κεφαλάκι του αδελφού της ώστε να μην τραυματιστεί από τα κομμάτια του κτιρίου. Το κοριτσάκι ακούγεται να λέει στους διασώστες, μόλις τους εντοπίζουν: «Δεν θέλω παιχνίδια, θέλω να μας βγάλετε από εδώ».

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Mohamad Safa, μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Twitter, ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έμειναν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες και κατάφεραν να βγουν σώα και αβλαβή.

    The 7 year old girl who kept her hand on her little brother's head to protect him while they were under the rubble for 17 hours has made it safely. I see no one sharing. If she were dead, everyone would share! Share positivity... pic.twitter.com/J2sU5A5uvO
    — Mohamad Safa (@mhdksafa) February 7, 2023

«Το 7χρονο κοριτσάκι που κράτησε το χέρι της στο κεφάλι του μικρού της αδερφού για να τον προστατεύσει ενώ ήταν κάτω από τα ερείπια για 17 ώρες, τα κατάφερε με ασφάλεια. Δεν βλέπω κανέναν να το μοιράζεται. Αν ήταν νεκρή θα το μοιράζονταν όλοι! Μοιραστείτε τη θετικότητα…» έγραψε το tweet του.

Τα δύο παιδάκια οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος ενώ η υγεία τους είναι σε καλή κατάσταση.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.