Έβρος: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της 28χρονης



Έβρος: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο της 28χρονης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυχερού Έβρου και η οικογένεια της 28χρονης, από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.

Tο σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζει η αστυνομία, καθώς ο ιατροδικαστής εντόπισε τραύματα στην καρδιά και στα χέρια που δεν συνάδουν με πτώση από ύψος. 

Την μεσημέρι της Κυριακής (19/2) η κοπέλα είχε ραντεβού με φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό Έβρου. Στα μηνύματά της, σύμφωνα με το Star, έγραφε: «Έχει πολύ ωραία μέρα, δεν θες καφέ στο χέρι, άραγμα πουθενά έξω…; Μπαλίτσα καφεδάκι το μεσημέρι».

«Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει» είπε στο Star ο φίλος της 28χρονης, προσθέτοντας πως η κοπέλα δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. 

«Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι» σημείωσε.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Η 28χρονη κοπέλα που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Λευκίμμη του Έβρου, και βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων όπου είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα της.

Με ανακοίνωσή του το καρναβάλι Τυχερού αποχαιρετά την 28χρονη, λέγοντας πως λόγω σεβασμού στη μνήμη της δεν θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις.

«Η σημερινή τραγική και αναπάντεχη απώλεια της Βίκυς, μας συγκλόνισε όλους.

Κάνεις ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γεμάτη όρεξη, η γεμάτη ζωντάνια η ψυχή του καρναβαλιού μας κάθε χρόνο ,δεν θα είναι φέτος εδώ…… να πει , πάμε παιδιά !!!

Με μεγάλο σεβασμό στην μνήμη της Βίκυς ανακοινώνουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ του φετινού Καρναβαλιού στο Τυχερό.

Βίκυ θα σε θυμόμαστε πάντα και σίγουρα θα συνεχίσεις να μας εμπνέεις με τις ιδέες σου από εκεί ψιλά.

Καλό παράδεισο να έχεις», αναφέρεται στο σχετικό κείμενο που συνοδεύει την ανακοίνωση ακύρωσης του καρναβαλιού.»
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.