Σοκαρισμένη η κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο με 28χρονη να βρίσκεται μαχαιρωμένη σε μια χαράδρα 30 μέτρων.


 


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Τυχερού στον Έβρο με την 28χρονη «βασίλισσα του καρναβαλιού» να έχει βρεθεί μαχαιρωμένη σε μια χαράδρα 30 μέτρων.

Η 28χρονη κοπέλα, αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε νεκρή σε μια χαράδρα όπου είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα της αλλά με τραύματα από μαχαίρι!

Το άψυχο σώμα της άτυχης «βασίλισσας του Καρναβαλιού» εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Οι αστυνομικοί από τα τμήματα Τυχερού και Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύματα στο στήθος και τα χέρια που δεν δικαιολογούνταν από την πτώση.

Έτσι, κλήθηκε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που εκτίμησε ότι τα τραύματα προέρχονταν από μαχαίρι!

Ωστόσο, αυτό θα επιβεβαιωθεί από τη νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η κοπέλα, που ήταν κάτοικος του Τυχερού, είχε δώσει χθες, Κυριακή, το μεσημέρι ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο για το απόγευμα, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας.

Δυστυχώς, δεν εμφανίστηκε ποτέ και το απόγευμα ξεκίνησαν προσπάθειες για τον εντοπισμό της οι οποίες συνεχίστηκαν και το βράδυ, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο και αναζητούν πλάνα από κάμερες της ευρύτερης περιοχής για να διαπιστώσουν αν επέβαινε μόνη στη μοτοσικλέτα ή αν συνάντησε κάποιον στην διαδρομή. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.