Κοριτσάκι 2,5 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός” στην Θεσσαλονίκη!


 



Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 2,5 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι εντόπισαν νεκρό σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του ιδρύματος. Tο παιδί ήταν από την Νιγηρία και έμενε μόνιμα εκεί τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή η μητέρα του είχε κριθεί ακατάλληλη για την ανατροφή του. Ωστόσο, σήμερα, μετά από απόφαση θα γυρνούσε ξανά στη μαμά του.

Οπως αναφέρει το voria.gr  το κοριτσάκι κοιμήθηκε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρό από τους αρμόδιους του βρεφοκομείου, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι είχε εξεταστεί από γιατρό νωρίτερα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο γιατρός του χορήγησε αντιβίωση και επανέλεγχο σε δέκα μέρες. Η μικρή αντιμετώπιζε πρόβλημα στις αμυγδαλές (υπερτροφή) και ο γιατρός που την εξέτασε δεν απέκλεισε την πιθανότητα χειρουργικής επέμβασης.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, στο Ίδρυμα  μετέβη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου για να εποπτεύσει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να διενεργήσει ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.


 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.