Τσελέντης για σεισμό στην Τουρκία: «Οι νεκροί θα ξεπεράσουν τις 20.000 ....


 


Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega: «Όπως είπα από την πρώτη στιγμή εγώ, γιατί έχω πάει στην περιοχή, την ξέρω, τα θύματα μπορεί να φτάσουν και τις 20.000. Αν λάβουμε υπόψιν μας και τις καταστροφές που είναι στη Συρία που είναι μία περιοχή από την πρόσφατη κατοχή, υπάρχει πρόβλημα με το αντάρτικο. Δεν έχουμε απολύτως καμία πληροφορία. Εκεί υπάρχουν ολόκληρα χωριά τα οποία έχουν τελείως εξαφανιστεί. Πραγματικά. Φοβάμαι ότι θα ανέβει πολύ η εκατόμβη των νεκρών».

«Εντωμεταξύ η ακολουθία θα συνεχίσει πάρα πολύ. Για πολλούς μήνες ακόμα και με πολύ μεγάλα γεγονότα. Δηλαδή εφτάρια. Καταλαβαίνεται ότι κάποια σπίτια που δεν έχουν πέσει τώρα θα εξαφανιστούν πάρα πολύ σύντομα», συμπλήρωσε μιλώντας για τη μετασεισμική ακολουθία.



«Αυτοί οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους διότι οι μετασεισμοί συνεχίζονται και θα έπρεπε να τιμηθούν όταν γυρίσουν στην Ελλάδα», δήλωσε επίσης.. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.