Προεδρικές εκλογές στην Κύπρο: Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης στον 2ο γύρο


Την ερχόμενη Κυριακή οι δεύτερες προεδρικές εκλογές στην Κύπρο
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι οι δύο υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την προεδρία της Κύπρου στις δεύτερες εκλογές την ερχόμενη Κυριακή.

Στον σημερινό πρώτο γύρο των εκλογών ο Νίκος Χριστοδουλίδης πήρε την πρώτη θέση εξασφαλίζοντας ποσοστό 32,04%. Ο Αντρέας Μαυρογιάννης πήρε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 29.60% όπως αναφέρει το ΡΙΚ.

Εκλογές: Εκτός ο Νεοφύτου

Εκτός δεύτερου γύρου παρέμεινε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος πήρε τη τρίτη θέση με 26,11%.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου πήρε ποσοστό 6,04% και ακολουθούν:

Ο Αχιλλέας Δημητριάδης με 2,04 τοις εκατόν, ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης με 1,59%, ο Γιώργος Κολοκασίδης με 1,33%, ο Αλέξιος Σαββίδης με 0,60%, ο Χαράλαμπος Αριστοτέλους με 0,22%, η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο με 0,14%, ο Ανδρόνικος Ζερβίδης με 0,09%, η Ιουλία Χόβρινα Κομνηνός με 0,08%, ο Αντρέας Ευστρατίου με 0,08% και ο Λουκάς Σταύρου με 0,04%.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.