NIKAIA ..ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ 54 ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

 Ένας 55χρονος έπνιξε τη γυναίκα του στη Νίκαια

NIKAIA ..ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ  54 ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Γύρω στις 10:30 το πρωί, οι Αρχές έλαβαν κλήση από τον σύζυγό της, ο οποίος σε κατάσταση μέθης ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους  στην οδό Βοσπόρου., λέγοντας: «Ελάτε σπίτι. Τη σκότωσα».

Στο σπίτι η  54χρονη διέμενε με τον 55χρονο σύζυγό της και την ανήλικη κόρη τους. Το παιδί δεν ήταν στο σπίτι όταν έγινε η δολοφονία της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα, καθώς βρισκόταν στη γιαγιά του.

 Ο άντρας   έπαθε επιληπτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προανάκρισή του και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται παραμένοντας φρουρούμενος.

Όπως προέκυψε από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ο άντρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί το 2022 σε ψυχιατρικό κατάστημα, ενώ το 2017 και το 2019 η 54χρονη είχε απευθυνθεί στο Α.Τ. Νίκαιας για ενδοοικογενειακή βία.

Στο ισόγειο διαμέρισμα κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος. ολα δειχνυν για   στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου της 54χρονης.

Στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο της σήμανσης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.