Εξαγορά πακέτου μετοχών της Mytilineos από την Morgan Stanley αξίας €23 εκατ.


 


 Στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών έκλεισε σήμερα η μετοχή της Mytilineos (+2,07%, στα 22,66 ευρώ), με το τζίρο να εκτοξεύεται καθώς στο τέλος της συνεδρίασης άλλαξε χέρια πακέτο 1,2 εκατομμύρια μετοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πακέτο πέρασε στον έλεγχο της Morgan Stanley. Οι τίτλοι αντιστοιχούν στο 0,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και η αξία του πακέτου φτάνει τα 23,1 εκατ. ευρώ.

Yπενθυμνίζεται ότι στη Mytilineos έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση δυο ακόμα πακέτα, ένα 28.999 μετοχών στα 22,22 ευρώ (αξίας 644,3 χιλιάδες ευρώ) και ένα 30.000 μετοχών.


Σημειώνεται  ότι την Πέμπτη η εισηγμένη εγκαινιάζει την περίοδο ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων 2022 με τις προσδοκίες της αγοράς να είναι υψηλές.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η MYTILINEOS θα δημοσιεύσει το Flash Note για τα Οικονομικά Αποτελέσματα 2022 και πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, θα γίνει σε περιβάλλον Metaverse χρησιμοποιώντας 3D απεικόνιση.

Γίνεται έτσι η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί το συγκεκριμένο εργαλείο για να κάνει μια τέτοια παρουσίαση, απεικονίζοντας τα οικονομικά μεγέθη σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της και με τόση λεπτομέρεια.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.