Νέες απειλές για... νάρκες σε «Ελ. Βενιζέλος», Εκκλησία και έξι νοσοκομεία - Οι δράστες υποστηρίζουν πως είναι Τούρκοι εθνικιστέςΝέες απειλές για... νάρκες σε «Ελ. Βενιζέλος», Εκκλησία και έξι νοσοκομεία - Οι δράστες υποστηρίζουν πως είναι Τούρκοι εθνικιστές

Συναγερμός σήμανε εκ νέου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε έξι νοσοκομεία και σε Εκκλησία, καθώς έλαβαν νέο e-mail, που προειδοποιεί για τοποθέτηση νάρκης.

Ειδικότερα, φέρεται να εστάλησαν δύο e-mail γραμμένα στα αγγλικά που αναφέρουν ότι έχουν μπει νάρκες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Ευαγγελισμός, Τζάνειο, Γενικό Κρατικό Αθηνών, Παίδων Αγία Σοφία και Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr στο e-mail έγραφε:

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές
Σας μιλάει ο Πολ Αβιλοβογλου

Εχουμε βάλει νάρκες σε όλα τα νοσοκομεία σας στην Αθήνα
Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αθήνα
Και θα επιβάλλουμε το νόμο της Σαρία

Απαιτούμε την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του φίλου μας Βάντ Σαβέλιεφ»

Αυτό είναι το email που εστάλη σε αεροδρόμιο και νοσοκομεία:
zougla.gr
 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.