Λαμία,άνδρας εντοπίστηκε νεκρός





Νεκρός στο σπίτι του σε χωριό της Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/1), 58χρονος συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος.

Ο 58χρονος διέμενε με τη μητέρα του και ήταν αυτή που τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, πυροβολημένο και δίπλα του την κυνηγετική του καραμπίνα.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το lamiareport.gr απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με το ΑΤ Λαμίας να παραγγέλνει τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ο 58χρονος ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την κατάληξη. Το τελευταίο 8μηνο δούλευε με σύμβαση στο Δήμο Λαμιέων.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.