Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το πολυμήχανο και ταυτόχρονα αμήχανο ΓΕΕΘΑ


 


Aμήχανο το ΓΕΕΘΑ για την απρέπεια  (ή έστω αμέλεια ) της μη ανακοίνωση  από το ΥΕΘΑ, το ΚΥΣΕΑ ή το ΓΕΕΘΑ της αποστρατείας του Π. Λυμπέρη και άλλων ανωτάτων Αξιωματικών, επικαλείται για να …καλυφθούν οι υπεύθυνοι, την αυτονόητη δημοσίευση των κρίσεων στο …ΦΕΚ ( Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως)!!! 

Αμήχανο και …πολυμήχανο ταυτόχρονα το ΓΕΕΘΑ…
Δεν μας λέει όμως ο συντάκτης της άτυπης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ για τα περί …ΦΕΚ, γιατί δεν αρκέστηκαν το ΥΕΘΑ, το ΚΥΣΕΑ, το ΓΕΕΘΑ και τα άλλα Γεν. Επιτελεία στην τυπική δημοσίευση των αποτελεσμάτων των έκτακτων κρίσεων στο ΦΕΚ, αλλά εξέδιδαν ανακοινώσεις για τον Τύπο, όπως γίνεται για δεκαετίες;
Ενώ λοιπόν τα δημοσιεύματα επέκριναν την μη έκδοση ανακοίνωσης για τον ΤΥΠΟ, το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε την εξής ( άτυπη, όπως την περιγράφει), ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια αρθρογραφίας που υποστηρίζει λανθασμένα ότι δεν έχουν ανακοινωθεί οι αυταπάγγελτες αποστρατείες  Αντιστρατήγων και  Αντιναυάρχων, σας αποστέλλουμε συνημμένα το ΦΕΚ του θέματος.


Περιλαμβάνονται και οι απονομές τίτλων επιτίμων στο σύνολο αυτών.»
Όπως βλέπετε  το ΓΕΕΘΑ με την παραπλανητική αυτή ανακοίνωση, νομίζει ότι  …αποστόμωσε τους  επικριτές του. Στην πράξη με την αναληθή αυτή …διευκρίνιση επιτείνει την απορία μας: Γιατί απέφυγε την έκδοση κανονικής ανακοίνωσης για τον Τύπο;

 
Μήπως για να μην φανεί  ότι απενεμήθη στον Π. Λυμπέρη, ο τίτλος του Επίτιμου Αρχηγού Στόλου;
Αν και περισσότερο πιστεύουμε πως πίσω από την παράλειψη είναι μόνο κόμπλεξ κάποιου ή κάποιων. Κόμπλεξ που πυροδοτήθηκε από το κύμα συμπαράστασης και υποστήριξης του Π. Λυμπερη όχι μόνο από απόστρατους και εν ενεργεία αξιωματικούς του Π.Ν. αλλά και των άλλων Κλάδων! 

 militaire.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.