ΝΤΑΣΚΑΣ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!


 


Η δικαστίνα,ο τραπεζικός,ο κουμπάρος του Υπουργού...Οι διεφθαρμένοι παριστάνουν τους άριστους και θρηνούν γιατί η Καϊλή πάει για 15 χρόνια στα κάγκελα. Το μυστικό της αντικατάστασης Πρ.Παυλόπουλου με την Α. Σακελλαροπούλου



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είχε ένα εκτενές ρεπορτάζ σύμφωνα με τις επιθυμίες των τραπεζών και των πολιτικών.

Ορισμένοι-αρκετοί-πολιτικοί ενώ είναι διεφθαρμένοι έως μυελού οστέων και “πισινοί” μπροστινών με κλεμμένα πλούτη στο εξωτερικό η θαμμένα παριστάνουν τους έντιμους και κοπτόμενους για το κοινό καλό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει τετραετία με την υπόσχεση ότι θα κυβερνήσει με τους άριστους.Αυτό ήταν το κύριο επιχείρημα με το οποίο προσπάθησε να “σβήσει” τον Προκόπη Παυλόπουλο γράφοντας δημόσια ότι δεν πολέμησε το πελατειακό κράτος αρκετά ως υπουργός.

Και πρότεινε στη θέση του την δικαστίνα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.Αυτή μπροστά στην κατακραυγή για την μετατροπή της Δικαιοσύνης σε διεφθαρμένο υπηρέτη των πολιτικών σε ορισμένες κραυγαλές υποθέσεις συγκάλεσε σύσκεψη για να στείλει μηνύματα ότι προσπαθεί για την διόρθωση της διαφθοράς στη Δικαιοσύνη.

Αναγκάστηκε προφανώς.Και δεν μπορούσε να αποφύγει τα πάντα.Και συγκαλυμμένα αποκάλυσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του “μπαλωματζή” και “ανεπαρκή”.Μέσα από το έργο του στη Δικαιοσύνη .Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας για την αθλιότητα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο χώρο.Μέσα σε 3,5 χρόνια ψήφισε 369 νόμους μαζί με διάφορες (ν)τροπολογίες για την απαλλαγή των μεγαλοκλεφτών και των ληστών που έχουν ετικέτα “τράπεζα”…

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ,η δικαστίνα που μεταπήδησε απο την ενεργό θέση στην προεδρία κατευθείαν επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν πολύ ευχαριστημένος απο το …έργο της στη Δικαιοσύνη είπε τα εξής δείχνοντας την εξ αντικειμένου υπεύθυνη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της στη συνάντηση με τους αρχιδικαστές και προέδρους:

“Όλοι συζητούμε για την έγκαιρη και αποτελεσματική απονομή της δικαιοσύνης και η Ελλάδα τρέχει πίσω από αυτές τις μαγικές λέξεις επί δεκαετίες. Οι δικαστές, οι δικηγόροι, οι πάντες. Και βέβαια η κοινωνία που ταλαιπωρείται. Δεν είναι πολύ εύκολο, επιμένω όμως ότι μπορούν πολλά να γίνουν για την αντιμετώπιση αυτής της παθογένειας, γιατί η δικαιοσύνη είναι μεν συλλογικό αγαθό, αλλά η λειτουργία της είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί.

Βλέπουμε να εισάγονται ρυθμίσεις αλλεπάλληλες, οι οποίες πολλές φορές περιπλέκουν τα πράγματα ή πάντως αποδεικνύονται ανεπαρκείς. Για να μπορέσει κανείς να βρει λύσεις, χρειάζονται τομές και όχι μικρορρυθμίσεις και μπαλώματα. Οι τομές όμως θέλουν συναινέσεις, θέλουν γενναιότητα και υποχωρήσεις αμοιβαίες. Ξέρω ότι αυτή την εποχή έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις και για τις καθυστερήσεις που είναι ένα μεγάλο θέμα….”

Αόριστα για τον πολύ κόσμο αυτά που είπε ,αλλά στις φράσεις που έχουμε τονίσει με μαύρα γράμματα η καταγγελία είναι τόσο σοβαρή,ώστε δεν μπορεί να την μαζέψει κανείς…Της ξέφυγε;Προφανώς,γιατί δεν έχουμε καμία εκτίμηση στην εγκράτειά της στο λόγο και φυσικά στο συνολικό έργο της.

Οι μικρορρυθμίσεις και τα μπαλώματα έχουν ονόματα,αριθμούς και θύματα μαζί με εκείνους τους εγκληματίες που παίρνουν ασυλία.

Π.χ.

1) Καταγγέλλεται η υπόθεση του πρώην “νομάρχη της καρδιάς μας” και τακτκότατου φιλοξενούμενου των Γιώργου Παπαδάκη και Αυτιά την εποχή του “μεγάλου τραπεζιού”.Παραπέμθηκε για κακουργήματα,στην αποκάλυψη των οποίων βοήθησε πολύ ο Νίκος Κασιμάτης,πρώην συνεργάτης του, ο οποίος δέχθηκε να πάει και μερικά χρόνια φυλακή ,αντι να πάει για ισόβια.Οπως τώρα στο Βέλγιο ο Παντσέρι.

Ο Κασιμάτης έκανε σχεδόν 5 χρόνια φυλακή πέρασαν και άλλα 10-12 χρόνια και η δικογραφία του Ψωμιάδη δεν έχει πάει ούτε στον πρώτο βαθμό δικαιοσύνης…Φυσικά ούτε μια ώρα δεν κρατήθηκε.

Ποιός πήγε για μάρτυρας υπεράσπισης του Ψωμιάδη; Ο πατέρας της Καϊλή!!!

Από πότε έχουν χώσει την δικογραφία σε κάποιο συρτάρι;

Από το 2008-9.


Ποιόν έκανε Διοικητή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου η Νέα Δημοκρατία;

Τον …πατέρα της Καϊλή!!!

Κατά τα άλλα είναι ΠΑΣΟΚ,όπως μας λέει και ο συν-αρμόδιος Υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης.

2)Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγραψε μεν ρεπορτάζ ,όπως το επιθυμούν οι Τράπεζες,αλλά ευτυχώς τα γράφει όλα και καθένας μπορεί να βγάλει και αντίθετα συμπεράσματα.

Ετσι στο σχετικό ρεπορτάζ  με τίτλο:

“ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:Οι τράπεζες να στηρίξουν τους δανειολήπτες” ανάμεσα σε άλλα και τα εξής:

“…τραπεζικές πηγές σημειώνουν ότι το πολιτικό σύστημα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ ,οι οποίοι κρύβονται πίσω απο τους ευάλωτους…”


Ερώτηση σε αυτό: Ο Αδωνης της Αριστείας έχει κουμπάρο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ; Δηλαδή έχει κουμπάρο ,ο οποίος καταδικάστηκε με δικαστική απόφαση να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στην Τράπεζα;Τα πλήρωσε ή όχι ,όπως αναφέρουν εγκυρότατες πληροφορίες μας γιατί αυτά στρατηγικά τα χρέωσε σε…πτωχευμένη εταιρεία με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σε αυτό της Τράπεζας;

Η Τράπεζα και ο κουμπάρος μετά την δικαστική απόφαση συνεχίζουν να συνεργάζονται και να αυτοδιαφημίζονται;Αν δεν πλήρωσε το τεράστιο ποσό στο οποίο καταδικάστηκε ποιά ηθική και νομιμότητα έχουν οι δυο πλευρές;

Τα στοιχεία στη διάθεση οιουδήποτε και του Αδωνη μήπως και δεν ξέρει ο Χριστιανός αν και είναι παντογνώστης…

3)Η πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε την ηγεσία των δικαστηρίων ,όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.Μέρες που βρήκε τώρα που φουντώνουν οι αποκαλύψεις για την κακουργηματική παρακολούθηση τηλεφώνων και την προσπάθεια του δικαστή-επικεφαλής της ΑΔΑΕ να ριχτεί φως.

Ανάμεσά τους και η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γεωργίου.

Τις ημέρες της προαγωγής της σε πρόεδρο από Αντιπρόεδρο δίκαζε ένα τεράστιο σκάνδαλο τραπεζικών.

“Αν δεν δίναμε δάνεια χωρίς κανένα δικαιολογητικό σε όποιον περνούσε κυριολεκτικά έξω απο την Τράπεζα εμείς θα μεταθέταμε τους προϊσταμένους των υποκαταστημάτων γιατί δεν έδιναν τα δάνεια και εμείς θα είχαμε συνέπειες ίδιες γιατί άλλα υποκαταστήματα έδιναν περισσότερα” ήταν η ομολογία των εμπλεκομένων τραπεζικών στις αποφάσεις του Εφετείου

Πιο καραμπινάτη ομολογία δεν γίνεται.Και τους αθώωσαν όλους και ο Αρειος Πάγος(τμήμα της κ.Γεωργίου) δεν άσκησε αναίρεση σε αυτή την απόφαση που είναι κατά τη νομική μας άποψη όχι απλά εσφαλμένη,αλλά συγκαλυπτική ντροπή του τεραστίου σκανδάλου.

Αθώωση χωρίς καμία αιτιολογία

Στη σύσκεψη με την προεδρίνα της Δημοκρατίας συζήτησαν πως θα φτιάξουν την Δικαιοσύνη σωστή.Αριστοι μεταξύ αρίστων;Σίγουρα οι εντιμότατοι εκλεκτοί του Κυριάκου Μητσοτάκη…

(Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν λαμπροί δικαστές και λαμπρές αποφάσεις,αλλά στα μείζονα σκάνδαλα αυτοί θα παραμεριστούν)

4)Ανοίξτε τη σελίδα της προεδρίας της Δημοκρατίας και διαβάστε τι έκανε η προεδρίνα στη Γερμανία.

Μέχρι σήμερα οι προηγούμενοι πρόεδροι και ιδιαίτερα ο Προκόπης Παυλόπουλος καθηγητής Νομικής,Ακαδημαϊκός σε κάθε συνάντηση με Γερμανούς αξιωματούχους και σε κάθε επέτειο μνήμης των πολλών ολοκαυτωμάτων(Καλάβρυτα,κομμένο Αρτας κ.α.) δήλωναν κάθετα ότι είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική θέση η αξίωση αποζημιώσεων,επανορθώσεων έναντι της Γερμανίας και δεν ήταν θέμα διαλόγου το εάν είναι ενεργές.


Π.χ. μέρος της ευρείας δήλωσης Παυλόπουλου τον Αυγουστο του 2017 στο Κομμένο Άρτας:

«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο Ιερής Μνήμης και μακριά από κάθε λογική αντεκδίκησης, που είναι παντελώς ξένη σ’ εμάς τους Έλληνες, εντάσσουμε και τις έναντι της Γερμανίας νόμιμες αξιώσεις μας για το κατοχικό δάνειο και τις εν γένει αποζημιώσεις της γερμανικής ναζιστικής κατοχής. Όπως έχω επανειλημμένως τονίσει οι ως άνω αξιώσεις μας είναι πάντα νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες»

Η δικαστίνα Σακελλαροπούλου πήγε στη Γερμανία,το πρώτο αξιόλογο ταξίδι της στα 3 χρόνια προεδρίας ένδειξης του μηδενικού ειδικού βάρους που έχει και αυτή και ο Κυριάκος που την επέλεξε.

Τι έκανε εκεί;

Στις ανακοινώσεις της προεδρίας της Δημοκρατίας αντι να δημοσιευθεί τι ακριβώς είπε εντός εισαγωγικών υπάρχει μια αόριστη αναφορά που είναι η εξής:

“Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε(σ.σ.στον Καγκελάριο Σόλτς) την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τη χώρα μας το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, χαρακτηρίζοντας αναγκαία τη διεξαγωγή σχετικού διαλόγου.

Σημειώνεται τέλος ότι η κυρία Σακελλαροπούλου υπογράμμισε προς τον Γερμανό ομόλογό της (Σ.Σ. κ.Σταϊνμάγερ) την ύψιστη σημασία του ζητήματος των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, τονίζοντας ότι ο σχετικός διάλογος θα είναι προς όφελος και των δύο χωρών και η επίλυση των διαφορών του παρελθόντος θα βοηθήσει στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας για το μέλλον.”

Εχει καμία σχέση αυτή η δήλωση με την αδιαπραγμάτευτη θέση και τις κάθετες δηλώσεις περί ενεργών απαιτήσεων;

Είναι το ίδιο να λένε οι άρχοντες ότι με την Τουρκία δεν κάνουμε διάλογο για κανένα θέμα πέραν της υφαλοκρηπίδας και το ίδιο να συμφωνήσουμε με τις απαιτήσεις Ερντογάν να λύσουμε τις (ανύπαρκτες)διαφορές μας με διάλογο;

Αυτός ήταν ο λόγος που την επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και “έφαγε” τον Παυλόπουλο;Να αλλάξει για πρώτη φορά μετά το 1945 η εθνική θέση και να ωφεληθεί η Γερμανία της ΖΗΜΕΝΣ και του Χριστοφοράκου;

Προφανώς αν δεν δημοσιευθούν στα επίσημα πρακτικά-ανακοινώσεις της Προεδρίας ίδιες ακριβώς θέσεις ουσίας με τους προηγούμενους προέδρους για το θέμα αυτό είναι ξακάθαρα ρητορικά ερωτήματα και το μυστικό της επιλογής της δικαστίνας είναι τα 575 δις ευρώ που σύμφωνα με τΗ ΓΑΛΛΙΚΉ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα;

Αυτά τα “έμψυχα υλικά” θα φτιάξουν καλή Δικαιοσύνη και άριστο κράτος;

5)Τα παραδείγματα δεν τελειώνουν φυσικά και θα συνεχίσουμε στο επόμενο ρεπορτάζ.

Με την υπόθεση του Εγγλέζου τον οποίο ο Αρειος Πάγος τίμησε με 43 χιλιάδες στρέμματα και απίφαση εντός ενός μηνός!!!Και τη σχέση της έκτασης με τα καμμένα.

Με τα ερωτήματα για τη βαλίτσα με το ένα εκατομμύριο ευρώ στο αεροδρόμιο της Αθήνας.Πήγαιναν λέει από ιταλία-Ευρώπη στην Τουρκία την ώρα που άρχισε να κελαηδάει ο Παντσέρι και η Καϊλή να προσπαθεί να εμφανιστεί ως βασανιζόμενη σις βελγικές φυλακές ενώ είναι αθώα και οι έρευνες για εκατομμύρια στον Παναμά συνεχίζονται…

Με τον δικαστή που έγραψε μια πλαστή δικαστική απόφαση,την οποία δεν δίκασαν ποτέ…Και ενώ αποκαλύφθηκε την πνίγουν 19 χρόνια τώρα ,αδίκαστη σε ένα συρτάρι…

Ιδού τι έιπε περί των αρίστων ο Προκόπης Παυλόπουλος:

“…Δηλαδή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η έννοια της Αριστείας αναδείχθηκε, για
πρώτη φορά, ρητώς σε αυτόν εδώ τον Τόπο, από τον Όμηρο. Το «αιέν
αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων» είναι, έκτοτε, κάτι το οποίο
ακολουθεί το Ελληνικό Πνεύμα και την Ελληνική Σκέψη. Θέλω δε να
τονίσω ότι η Αριστεία όχι μόνον δεν παραβιάζει την αρχή της Ισότητας
αλλά την αναδεικνύει και την υπηρετεί. Γιατί η αρχή της Ισότητας, κατά το
Σύνταγμα, νοείται ως αναλογική Ισότητα. Αναλογική Ισότητα κατ’
Αριστοτέλη. Ισότητα, λοιπόν, κατά το Σύνταγμα σημαίνει ίση μεταχείριση
ουσιωδώς όμοιων καταστάσεων αλλά και άνιση μεταχείριση ουσιωδώς
ανόμοιων καταστάσεων. Δοθέντος ότι η Ισότητα παραβιάζεται και όταν
μεταχειριζόμαστε ανίσως τα ίσα, αλλά και όταν μεταχειριζόμαστε κατ’ ίσο
τρόπο τα άνισα. Όταν, δηλαδή, κατ’ αποτέλεσμα ισοπεδώνουμε την
προσωπικότητα του Ανθρώπου. Γιατί αυτό συνεπάγεται η ίση μεταχείριση

των ανίσων. Σ’ αυτήν την περίπτωση απλώς επιβεβαιώνουμε την
μετριότητα.
II. Για ν’ αποκτήσει όμως η Ισότητα και η Αριστεία αυτό το νόημα, η ίδια η
Κοινωνία και η ίδια η Πολιτεία οφείλουν να εξασφαλίζουν σε καθένα
πραγματική Ισότητα ως προς τις ευκαιρίες. Και, ορθότερα, Ισότητα στην
αφετηρία, για να ξεκινούν όλοι από την ίδια, κατά το δυνατόν, βάση.
Μόνον έτσι μπορεί καθένας ν’ αναδείξει την προσωπικότητά του χωρίς να
υφίσταται άλλη διάκριση. Κατά τούτο δε πρέπει να γνωρίζουμε – και να
συνάγουμε τ’ αντίστοιχα χρήσιμα διδάγματα στην πράξη – ότι η Αριστεία
δεν είναι μόνον αρχή προόδου. Είναι και μια βαθύτατα δημοκρατική αρχή,
με την έννοια ότι επιτρέπει, μέσα από την κοινωνική και οικονομική
«κινητικότητα», ν’ αναδεικνύονται τα μέλη του κοινωνικού συνόλου πέρα
και έξω από την κοινωνική τους καταγωγή και τις οικονομικές τους
δυνατότητες.
III. Με την ευκαιρία αυτή – και ως επιστέγασμα της Αριστείας – επιτρέψατέ
μου να επισημάνω ότι έχουμε χρέος ν’ αξιοποιούμε στο έπακρο, κατά τις
ικανότητες καθενός, το σύνολο του επιστημονικού δυναμικού της Χώρας,
εντός και εκτός των συνόρων μας. Πραγματικά, η ιστορία της διαδρομής
του επιστημονικού δυναμικού της Ελλάδας αποδεικνύει, με αμάχητα
τεκμήρια, ότι η δράση των Ελλήνων Επιστημόνων στους τομείς της
έρευνας και της καινοτομίας υπήρξε, και μάλιστα διαχρονικώς,
κυριολεκτικώς εμβληματική.
Εδώ όμως οφείλουμε ν’ αναλογισθούμε τις
συνέπειες της ακόλουθης αλήθειας, ανεξαρτήτως βεβαίως από την
αναζήτηση των συγκεκριμένων αιτίων που την προκάλεσαν:
Α. Πρώτον, οι Έλληνες Επιστήμονες αναδείχθηκαν, δυστυχώς, πολύ
περισσότερο όταν έφυγαν στο εξωτερικό, και ιδίως στα μεγάλα
Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Κέντρα του Εξωτερικού- πρωτίστως
δε των ΗΠΑ και της Ευρώπης- παρά όταν ανέπτυξαν την δράση τους
αρχικώς intra muros. Φυσικά και ο κατά τ’ ανωτέρω κανόνας δεν
είναι χωρίς εξαιρέσεις. Πλην όμως είναι εξίσου αληθές ότι οι
εξαιρέσεις αυτές, όσο φωτεινές και αν είναι, δεν μπορούν ν’
αναιρέσουν τις μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις του κανόνα.

Β. Δεύτερον, οι κατά τ’ ανωτέρω εξαιρέσεις υπήρξαν και είναι, και πάλι
δυστυχώς, «ευάριθμες», δοθέντος ότι η Αριστεία, ως αρετή απόδοσης
στον καθένα αυτού που του αναλογεί κατά την αξία του, δεν κατέστη
δυνατό να εδραιωθεί ως κυρίαρχη νοοτροπία της Κοινωνίας μας. Το
«σαράκι» του φθόνου, ευρέως διαδεδομένο στο σύνολο του
κοινωνικού και οικονομικού γίγνεσθαι, στέρησε και στερεί από την
Ελληνική Κοινωνία την δυνατότητα αξιοποίησης όλης της ικμάδας της
επιστημονικής δημιουργίας των Ελλήνων, ακόμη και μέσα στα
σύνορά μας.

IV. To ίδιο αυτό «σαράκι» του φθόνου είναι εκείνο το οποίο, δυστυχώς σε
πολύ μεγάλο βαθμό, δεν μας επέτρεψε να έχουμε το απαιτούμενο θάρρος
ώστε να ζητήσουμε από τους επιτυχημένους Έλληνες Επιστήμονες του
Εξωτερικού να γυρίσουν πίσω στην Πατρίδα, επιφυλάσσοντάς τους
βεβαίως την αναγνώριση και την αντίστοιχη θέση που θα τους αναλογούσε.

Γεγονός το οποίο στέρησε από την Χώρα μας και την ευκαιρία οι
Επιστήμονες αυτοί να δώσουν την αναγκαία ώθηση στους Έλληνες
Επιστήμονες και ν’ αναδειχθούν στον Τόπο τους και να μείνουν σε αυτόν.
Και πόσο οδυνηρό είναι το φαινόμενο, να βλέπουμε αυτούς του
κορυφαίους Έλληνες Επιστήμονες του Εξωτερικού να έρχονται στην
Ελλάδα μόνο στο τέλος του βίου τους, όταν ακόμη και τότε βεβαίως
μπορούν να προσφέρουν με το παράδειγμά τους, όμως όχι όλα εκείνα, τα
οποία θα ήταν σε θέση ν’ ανταποδώσουν αν εγκαίρως η Πατρίδα τους είχε
ζητήσει τον ανεκτίμητο επιστημονικό και ερευνητικό «οβολό» τους!»…

ΥΓ. Μια και φτιάχνει τη Δικαιοσύνη αυτή η ηγεσία θα δει αν είναι και νόμιμο και ηθικό μια νεαρή δικαστίννα να παίρνει σε πελιοδοτικό διαγωνισμό του…ενός ευρώ πολυτελές σπίτι δανειολήπτη;Και ο τραπεζικός να κάνει το ίδιο;
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.