Δεύτερη επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμου στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τις υποκλοπές!


 

 


 ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

 Με νέα επιστολή του προς την Βουλή ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος επαναφέρει το αίτημά του να ενημερώσει τη Βουλή και μάλιστα ρητώς αναφέρει ότι πρόκειται «για τα αποτελέσματα ελέγχων σχετικά με ζητήματα άρσεως του απορρήτου, που έχει διεξαγάγει πρόσφατα η ΑΔΑΕ» αλλά όλως τυχαίως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση τον Ιανουάριο!

Με λίγα λόγια ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ξεκάθαρα αναφέρει πως θα ενημερώσει για το ποια ονόματα από αυτά που περιέχονται στις λίστες Βαξεβάνη, όντως προέκυψαν πως ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ κατά τον έλεγχο των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

Η δεύτερη επιστολή Ράμμου απευθύνεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Θανάση Μπούρα και κοινοποιείται στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ακριβώς όπως έκανε και με την πρώτη επιστολή.

Μεταξύ άλλων Χρ. Ράμμος στην επιστολή του «προς διάλυση των τυχόν δημιουργηθεισών παρεξηγήσεων» επισημαίνει πως «το επίμαχο αίτημα τέθηκε, αυτονοήτως, υπό την τελική δική σας κρίση. Ουδέποτε ισχυρίσθηκα ή άφησα να εννοηθεί ότι θεωρώ ότι το αίτημά μου αυτό δεσμεύει τα όργανα του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Το γεγονός ότι δεν εξειδίκευσα τα θέματα για τα οποία επιθυμώ να ενημερώσω την Επιτροπή σας οφείλεται στη μέριμνά μου να μην δημοσιοποιηθούν πληροφορίες που κατά τη γνώμη μου πρέπει να δοθούν μόνο ενώπιον της Επιτροπής συνεδριαζούσης κεκλεισμένων των θυρών».

Επίσης διευκρινίζει ότι «θέλω να ενημερώσω επί των αποτελεσμάτων ελέγχων σχετικά με ζητήματα άρσεως του απορρήτου, που έχει διεξαγάγει πρόσφατα η ΑΔΑΕ». Πρόκειται για εκθέσεις που εγκρίθηκαν από την ΑΔΑΕ στις 13 Ιανουαρίου.

Συνεχίστηκε χθες η προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών από τη ΝΔ καθώς αρνήθηκαν την παρουσίαση των τεκμηρίων από τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χ.Ράμμο, από τις έρευνες που διεξήχθησαν στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Μάλιστα καταγγέλλοντας «παιχνίδια» της «γαλάζιας» πλειοψηφίας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας σχετικά με το αίτημα του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου να ενημερώσει την Επιτροπή για τα ευρήματα της έρευνας σε σχέση με το σκάνδαλο των υποκλοπών ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε πριν από λίγο από την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.