Ευάγγελος Αντώναρος κατά Κ.Μητσοτάκη....."" Προσπαθούν να εξαφανίσουν κοριούς και υποκλοπές, όμως έρχονται κι άλλα...""


 

Τον «μάταιο κόπο» των «πετσωμένων» ΜΜΕ για την εξαφάνιση του σκανδάλου των υποκλοπών αλλά και της υπόθεσης Φλώρου σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος σε νέα παρέμβασή του.

«Η έκθεση Pega υπάρχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ντροπιαστική γνωμοδότηση Ντογιάκου το ίδιο. Όπως κι η «ανταμοιβή» Φλώρου για τη σιωπή. Έρχονται και άλλα…», επεσήμανε με νόημα.

«Τα “εμπνεόμενα” από το Μαξίμου ΜΜΕ προσπαθούν (μετά την αποχώρηση των εστεμμένων)να εξαφανίσουν κοριούς και υποκλοπές. Μάταιος κόπος. Η έκθεση Pega υπάρχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ντροπιαστική γνωμοδότηση Ντογιάκου το ίδιο. Όπως κι η «ανταμοιβή» Φλώρου για τη σιωπή. Έρχονται και άλλα», ανέφερε ο Ευάγγελος Αντώναρος.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.